Najdi forum

bolečine

Pozdravljnei,
Že kot otrok sem bila slabokrvna vendar takrat ni nihče polagal pozornosti okoli tega. Sedaj sem stara 46 let in sem še vedno brez železa. Imam ga stalno komaj do 2,4 ali 4.Nekje v mejah normalne vrednosti pa naj bi bil 10. Poskusila sem že z vsem dobivala sem tablete , sirupe in tudi preko infuzije so mi dodajali železo pa nič.Nekaj časa potem se je sicer malo izboljšalo ampak ne za dolgo mesec ali dva. Dajali so mi tudi inekcije železa zaradi katerih imam še zdaj trdo zadnjico.Ampak počasi se navadiš s tem živeti tako sem se tudi jaz.Pri 25 letih sem rodila otroka in si med nosečnostjo poškodovala hrbtenico (z udarcem v križ) tako, da sem bila po porodu skoraj 3 mesece nepokretna. Potrebna je bila nujna operacija katero sem hvala bogu odklonila saj bi se lahko končalo še slabše kot je bilo.Po 17letih so mi po prometni nesreči , ki sem jo imela odkrili , da sem takrat po porodu prebolela še hudo vnetje v križu katerega takrat niso mogli odkriti zato imam danes kar hudo poškodbo hrbtenice.
Ponovno sem se sprijaznila z bolečinami s katerimi živim že kar nekaj let sedaj pa imam novo težavo in sicer hude bolečine v nogah od kolena navzdol do gležnjev ,ki občasno segajo v podplate.Res pa je , da sem tako podobne bolečine občutila že prej pri velikih naporih , stresih, ipd.Moram pa povedati, da so vedno počasi izginile.Sedaj pa trajajo že približno 14 dni tako, da nisem zmožna opravljati najnujnejše.Najhuje je ponoči ,ko me te bolečine dobesedno vržejo iz spanja.Zelo sem utrujena , zelo , zelo me bolijo noge ne vem kaj naj naredim moj zdravnik pa kaj dosti ne naredi razen , da mi predpiše inekcije železa. Naj povem še to , da se že od 18 leta zdravim zaradi želodca.
Hvala za vsak nasvet in lep pozdrav. Sonja

Spoštovana Sonja, najprej vam svetujem še kakšno strokovno medicinsko mnenje, npr.tukaj: ( … ), potem pa se nam spet oglasite.

Želim vam, da bi razjasnili vzroke vaših težav in jih uspešno obvladali!
Lepo vas pozdravljam!

Veronika

Živjo, Sonja!

Si kdaj preverjala stanje svojega telesa glede zakisanosti?

Poglej na forumu Zdravilstvo, tam je o tem veliko napisanega, pa tudi, kako si človek sam lahko pomaga.

lp

New Report

Close