Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Rama,koleno,komolci

Rama,koleno,komolci

Že nekaj let imam občasne bolečine v levi rami, pomagala sem si z kremami Voltaren ali Naklofen, ko je bila bolečina bolj blaga pa s šentjanževim mazilom.

Sedaj mi po malem boli še eno koleno in oba komolca.

Prosim vas za nasvet, ali bi to lahko bile revmatične težave in kaj naj ukrenem.

Najlepša hvala.

lep pozdrav
jaz vam vsekakor priporočam obisk pri revmatologu kajti vsi ti predeli ki ste jih navedli so izpostavljeni revmatičnim obolenjem. ja čimprej naj vam osebni zdravnik izda napotnico za revmatologa in se kar se da hitro naročite v najbližnji revmatološki ambulanti in takrat boste zagotovo vedeli kako in kaj naprej. če vam ta mazil aqomilijo bolečine jih uporabljajte še naprej priporočam še vam olfen gel ki je za revmatična obolenja primeren!
lp K.k

Pozdravljeni!
Tudi sama imam težave z bolečimi sklepi po celem telesu (ki mi pa ne zatekajo). Zdravnik mi je dal napotnico za revmatologa. Ali mi lahko kdo pove, kje prideš čimprej na vrsto. Jaz imam namreč rok v bolnici Petra Držaja sredi decembra.

Aleksandra

pozdravljeni
glejte če ste se že uspeli anročit v bolnici Petra držaja potem je to glavno akjti prit tja not je uspeh!!ja res pa je da čakaš kot da ti nič ne manjka to je dolga doba do decembra, saj še lahko pri drugih poizkusite kje pa čimprej pridete pa je zdaj samo vprašanje kjer pa žal no odgovora, malo pokličite naokoli pa boste dobli odgovor.
upam da ni prehudo z bolečinami in da vam ne bo potrebno dolgo čakat,
lp

V decembru si naročena………….OMG, saj ne morem verjet..A do takrat naj pa crkneš..groza, pa se čisto nič ni spremenilo v SLO s to čakalno dobo? Sem mislila, da je sedaj kaj bolše…vem da se je dolgo čakalo na IRM (magnetna r.), upam da je sedaj kaj hitreje..

Če ti zdravnik napiše na napotnico NUJNO, potem gre malček hitrej, sem tu nekje prebrala, al je vseeno?

New Report

Close