Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca prosim za nasvet – vrtoglavica

prosim za nasvet – vrtoglavica

Pozdravljeni.

Rada bi vas vprašala. Iz četrtka na petek sem se ponoči zbudila enih treh zjutraj, hotela sem se obrniti na drugo stran ampak se mi je tako vrtelo v glavi, da je bilo prav grozno. Soba mi je šla okrog. Potem sem bla čisto pri miru, ležala na hrbtu in sem zaspala. Zjutraj sem bila dokaj ok. Čez vikend je bilo vredu, danes ponoči pa čisto ista zgodba. Grozno. Pa še glava me danes nekam boli, pa oči imam težke kot da sem celo noč bedela.

Kaj naj naredim? Od česa to pride in ali je nevarno?

Če sem odkrita, me je danes kar groza iti spat, da ne bo slučajno isto. Stara sem 28 let, zadnje čase recimo bolj pod stresom.

Najlepša hvala za kak nasvet.

Pozdravljena!
Ne bi rad težav kar takoj pripisal stresu. Vrtoglavica ima lahko sicer številne vzroke. Ob glavobolu in vrtoglavici pa vseeno mislim, da bi se bilo pametno oglasiti na pregled k zdravniku, da izključita kakšno vnetno dogajanje.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Najlepša hvala za odgovor. Danes je bolje, samo glava me še boli v bistvu leva stran pri očesu in pa levo uho. Drugače tudi nosim leče.
Vročine nimam.
Zanima me, kakšno vnetje ste imeli v mislih, ali je še smiselno obiskati zdravnika?

Hvala za odgovor.

Spoštovani!
Če gredo težave občutno na bolje oziroma če bodo minile v dnevu ali dveh potem ni panike. Na osnovi prvega post-a (in brez pregleda) pa ni bilo mogoče reči za kaj gre pri vas. Ker se glavobol in vrtoglavica poleg ostalega lahko pojavljata tudi pri bolj neprijetnih bolezni (kot je npr. meningitis) vas z odgovorom nisem želel odvračati od pregleda. Če so se torej težave bistveno izboljšale lahko počakate kakšen dan, da izginejo popolnoma, če ne pa se oglasite!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close