Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Lahki srčni infarkt???

Lahki srčni infarkt???

Spoštovani dr.

Naj prej vas lepo pozdravljam in vas prosim za vaše pojasnilo oz. mnenje. Naj prej vam bom opisala kaj se je dogajalo. V tovarni proizvodne, ki je cca. 40. stopinj vročine ali pa še več zaradi tega peklenskega vremena in še strojev v tovarni tako, da je neznosna vročina, ki nimamo ne oken in ne vrata za zrak tako, da smo tam kot v savni mislim, da še hujše. Sprašujem vas v imenu sodelavca. Ko je delal za strojem je sodelavec samo začutil stisk v prsih ter je padel po tleh. Ne zaveda se nič. V nezavesti je bil cca. 2 uri. Peljali smo ga v bolnišnico na urgenco, ki so mu naredili vse preiskave in je bilo vse bp. Zdravnik sedaj sumi, da je dobil rahel srčni infarkt. Dva dni se je počutil slabo, ker je tudi videl vse nekako megleno. Možno je tudi zaradi padca, ko si je malo poškodoval glavo in nos. Pretres možganov ni imel. Slikal je glavo in nos in vse je bilo bp.

Torej, kaj menite vi na vse to kar sem vam opisala, ali je res možno, da je dobil rahel infarkt??? Če je bil rahel infarkt, česa vi priporočate, da se izogiba? Ali se lahko ta infarkt ponovi? Ali lahko še naprej dela v takšni hudi vročini? Kaj menite vi na vse to?
Hvala za vaš čas in odgovor
Lep pozdrav
Sodelavka

Spoštovani!
Nemogoče sicer ni, glede na to, da so bile vse preiskave v bolnici (predvidevam, katere so to bile) negativne, je bolj verjetno da je šlo za kolaps (izgubo zavesti) zaradi padca krvnega tlaka. Če je šlo za to drugo, se načeloma ob takih pogojih lahko ponovi (ni pa nujno). Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close