Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Simptomi bolezni

Simptomi bolezni

Pozdravljeni!

Vem, da mi preko foruma ne morete dati zanesljivih odgovorov, pa vendar vas vprašam za mnenje: že predvčerajšnjim zvečer sem imela rahlo povišano temp. in bila sem zelo utrujena. Ko sem se naspala, je bilo bolje, čeprav mi je termometer kazal 37,2. Včeraj, v službi pa se je začelo:
– grenak okus, ki je prisoten ves čas, karkoli pojem;
– glavobol,
– vrtoglavica,
– včeraj me je celo tiščalo v predelu želodca (ne slabost), no danes tega ni;
– temperaturo sem imela povišano včeraj zvečer na 38.

Moram povedati, da sem med nosečnostjo (leto in pol nazaj) prebolela vnetje vene na nogi in imam od takrat težave s krčnimi žilami. Me pa zadnje dni tudi precej boli, a sem to pripisovala vročini, utrujenosti,…
Mislite, da bi bilo lahko to kaj povezano? Še enkrat ponavljam, da ne mislim, da mi boste postavili diagnozo, le vaše morebitne izkušnje me zanimajo. Itak bom obiskala zdravnika, če se stvar ne umiri. Danes sem ostala doma in večino časa ležim. Zdajle že komaj čakam…

Hvala za vaše mnenje in lep pozdrav,
B

Pozdravljena!

Navedene težave niso povezane s krčnimi žilami (razen bolečin v nogah). Glavobol, vrtoglavica, utrujenost bi bila lahko posledica povišane telesne temperature, ki jo najpogosteje povzročajo okužbe (virusi npr.), tiščanje v žlički in “okus” v ustih pa lahko tudi nakazuje na težave z želodčno kislino. Lahko poskusite z antacidom (sredstvom proti žel. kislini kot npr rupurut, rutacid…), na pozabite na uživanje dovolj tekočine (posebno ker je zunaj vroče!). Če opazite dodatne težave, se oglasite!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spoštovani gospod Rebolj!

Hvala za vaš hiter odgovor. Bolj kot ne počivam, pa se še kar vredu počutim. Pijem pa tudi ogromno, saj drugega v tej vročini ne prija, kot voda. Bom videla kako bo danes čez dan, drugače pa bo potrebno obiskati zdravnika.

Lep pozdrav,
Bojana

Mislim, da razmišljate pravilno. Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close