Najdi forum

Je to normalno?

ALI je še kdo na teh straneh?

Tudi sama bi se želela malce izpovedati.

Utrujena sem, mamica dveh sončkov, žena sicer dobremu in skrbnemu možu, vendar tako zelo utrujena.

Aktivna ženska sem, rada grem v družbo in delam za dobro ljudi. Poleg službe, sem še vse druga.

Ampak ne vem, kako dolgo bom še zmogla. Živim skupaj s staršema, ki sta moja. Prenašati moram tudi njuno življenje, nezadovoljstvo, ki jima jo prinaša starost.
Često ugotavljam, da nimam več živcev.
Pogosto bruham. Jem in bruham. Zaprem se v kotiček in kar jem in jem… Nekako se pomirjam. Potem se vstanem, zelo težko in grem dalje. Sicer sem tudi nezadovoljna sama s seboj. Z videzom, morda preveč dam na to, da sem suha, ampak …

Utrujena sem…

Pozdravljena, Gaja!

Hvala za tvoje sporočilo. Vidim, da je tvoje psihično počutje res slabo in da si že sama ugotovila, da ne moreš več naprej na tak način. Počasi boš morala začeti misliti nase, saj se mi zdi, da želiš opravljati vse te vloge, ki jih sprejemaš, pozabljaš pa nase. Naj ti bo trenutno prioriteta, da poskrbiš za svoje zdravje, psihično in fizično.

Omenila si, da se tudi prenajedaš, kar te pomirja in potem bruhaš. Glede na to, da so to motnje prehranjevanja, bi ti svetovala, da se obrneš tudi na forum društva Ženska svetovalnica (glej Zdravstvene posevtovalnice na med.over.net), kjer ti bodo svetovali, kako rešiti svoje težave.

Vztrajaj, poišči pomoč na forumu društva Ženska svetovalnica, morda bi bilo pa tudi dobro, da se oglasiš na njihovem društvu.

Pogumno naprej!

Danila

New Report

Close