Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Diagnoza malo drugače

Diagnoza malo drugače

Sedaj, ko sem se sesula, sem si pa lahko vzela čas za pregled. Ker sem nad svojim zdravnikom obupala, sem se odločila za računalniško diagnostiko. Po mnenju mojega zdravnika sem bila zdrava, za FM, mi pa on tako ne more pomagati in se bom že sama pobrigala.

V Studiu Ank so mi pa povedali, da sem se sesula zaradi pregorelosti. Povedali so mi vse tisto, kar sem sama že dolgo sumila in še veliko novega. Raka sicer nimam, so pa vsi organi že malo prizadeti. Srce mi slabi, zato ledvica slabo delajo, kar vpliva na čustveno razpoloženje, jetra-žolča včasih niti nimam, slinavka, ščitnica, bezgavke-zato sem tako zelo utrujena,Vse sluznice so slabe, koža tudi…
Vzrok, da mi srce slabi pa so streptokoki, ki jih imam v srcu, odporni so na antibiotike, krvni izvid jih ne pokaže – ti mi slabijo srce. “Če ne boste nič naredili zase, boste kmalu kandidat za novo srce “, so mi rekli. Pod mikroskopom sem videla kapilare na svojem prstu, kako v njih zastaja kri. Kandido sem si pozdravila, imam pa neke druge bakterije v prebavilih. Imam poškodovano hrbtenico, kolke, sklepe, slabe žile v glavi, na nogah…Mislim, da ni noben organ v redu, vsaj ne spomnim se, izvida pa še nisem dobila.
Mislila sem, da zdravo jem, ko sem skoraj ukinila krompir in meso, pa so mi rekli, da sem alergična na riž in ribe, pa na kup drugih reči.
Vedno bolj mi je postajalo slabo tako, da sem prosila za kozarec vode, ker sem mislila, da bom padla pod mizo.

Na koncu so mi svetovali BICOM terapijo in nekaj vrst zdravil, da si popravim odpornost, da bo telo lažje kljubovalo streptokokom, da si bo srce malo opomoglo. Res upam, da se bom pobrala.
Breda

New Report

Close