Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija prosim tiste ki so bile na magnetni resonanci

prosim tiste ki so bile na magnetni resonanci

Pozdrav

V sredo imam magnetno resonanco glave v MB (fontana), pa me zanima, kako to zgleda, ali te celega noter peljejo v neko cev, ali samo glavo. Namreč nimam rada zaprtih nizkih prostorov in me je že danes pošteno strah, živčki me že glodajo…

Prosim če mi katera napiše kako to zgleda

hvala za trud in prijaznost

Kar brez strahu! Sama sem se počutila precej podobno kot v solariju, na primer. Brez vsake panike. Malo sem pomeditirala in usmerila misli v “plus”, pa je šlo brez vsakega problema. V mojem primeru glavo in vrat.

Srečno in čimboljši izvid!

Veronika

srečko:bil sem pred dvema mesecema na magn. resonanci zaradi roke pa je prav da uprašate da vas bo majn strah kajti strah je popolnoma nepotreben rs pa je da za vsako stvar preiskav vas zapeljejo v posebno cev in tam boste morali ležati pri miru približno 20 min.in vsake toliko časa boste slišali da bo nekaj ropotalo to je pa use kaj se bo dogajalo nič ne boli popolnoma isto je ko da ležite v neki cevi res pa je gdo ne ve da bo ropotalo da rata paničen ker ne ve da je to čisto normalno takrat ko aparat deluje jz sem imel preiskavo na roki in sem bil celi v tej cevi.jaz vam želim uspešen pregled in pojdite popolnoma sproščeno ker res nima kaj biti če ste že bili na kakršnem koli slikanju veste kako to poteka samo razlika je samo ,da tukaj ste v cevi kaj pa ni nič nevarnega.lp.srečko.

New Report

Close