Najdi forum

oj!!!
trenutno se s prijateljico nahajeve v peruju, in naju zanima ce so kokini listi legalni v sloveniji oziroma ce lahko pride do kaksnih problemov na letaliscih….
upave na cimprejsen odgovor…..
tnx

Baje da ni legalno Hallllooooooo koka??????????????? pa ni važno če so listi.

( tako so mi povedal )

reskirajta :O)

Ja, pa pol povejta če so vaju dobil :)))

PREBERITE SI TOLE !

Mehiški kongres je odobril predlog zakona za legalizacijo posedovanja droge za osebno uporabo. Tako v državi ne bo več kaznivo dejanje, če bo imel posameznik pri sebi manjše količine marihuane, ecstasyja, kokaina in celo heroina. Zakon so pred tem potrdili tudi v spodnjem domu parlamenta, Mehičani pa zdaj samo še čakajo, da bo zakon podpisal še predsednik države Vincente Fox.
In po vsej verjetnosti bo šef države zakon podpisal, saj so iz njegovega urada že sporočili, da zakon podpira. ”Zakon bo policiji in tožilstvu omogočal uporabo več instrumentov za boj proti razpečevanju droge,” je izjavil tiskovni predstavnik predsednika Ruben Aguilar.
Podpora predstavnikov ljudstva zakonu, ki dovoljuje posedovanje drog, je toliko bolj zaskrbljujoča, ker je trgovina z mamili v Mehiki zelo donosen posel. Zakon sicer dovoljuje posedovanje 25 miligramov heroina, pet gramov marihuane ali pol grama kokaina.

VIR: http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20060429_3073224.php

PA LEP DAN PA ČEPRAV DEŽUJE!

Hej jest sem bila lani v Peruju… Načeloma nas na letališču niso gledali, če imamo kaj nedovoljenega, vendar pa te v primeru, ko pristaneš na evropskem letališču (pri meni Madrid) in pri tebi najdejo magari bombon iz koke gladko odpeljejo in zaprejo…

VEDI, DA JE TUDI NAJMANJŠI KOKIN LIST, OD KATEREGA TUDI ZADETA NE BOŠ ALI KOKIN FILTER ČAJ ALI KOKIN BOMBON, V NAŠEM SVETU DROGA!!!! IN KAJ SE ZGODI, ČE TI NAJDEJO DROGO?!? TO UPAM, DA VEŠ..

Hej, vzemi takole: to je Peru!! Ne nosi ga domov, ampak ga ohrani v spominu!!!!

Pa lep preostanek dopusta!!!

Martina

hja koka!!!

jaz sem 2 krat i Argentine pripeljal ene pol kile kokinih listov, in me noben ni pregledal oz.videl, imel srečo ali pa mogoče kokini listi niso nelegalni, to nevem! namreč, kokino žganje in čaj z dodatkom koke se pri nas že na vlko prodaja!!!!

Prodaja se tudi kokain, pa tudi heroin pa še kaj, no, mogoče pa tudi to ni legalno. Ne vem, preveri in mi napiši, prosim.

Zadnjić sem videl tipe ki so se zadevali, mogoče pa je to nova športna panoga.

lp

bv

kaj pa gojenje koke v okrasne namene (ne mislm kle zdej plantaže, bl da maš eno na vrtu)? A bi gdo sploh opazil da gre za koko.

Infekcija- kako se je stvar zakljucila??

Jest sem prinesel ene pol kile kokinih listov in čaje iz koke iz Kolumbije, pa so me pregledal na vseh letališčih, pa ni imel noben nobene pripombe…

tako da, očitno je dovoljeno…

Mi smo pravkar pripotovali iz Peruja in v plastični vrečki v roki čez vse carine prinesli 2 paketa filter vrečk kokinih listov za čaj. Na vseh pregledih so jih vsi vidli in nič rekli.

Pri nas ni problemov za vnašanje.

New Report

Close