Najdi forum

Med tekom me boli leva ritnica ..verjetno mišica. Tečem okrog 10 km in predvsem pri teku navkreber se bolečina poveča.

Bolečina predvčerajšnjim je bila še znosna, včeraj pa ko sem začel tečt navkreber sem presodil da bo bolje če tečem samo po ravnem.

Kaj bi to bilo? Naj počivam. Mogoče raje kolesarim kak teden?

lp

Pozdravljeni!

Kot opisujete težave gre verjetno za poškodbo mišice. Na vsak način Vam priporočamo, da opravite pregled pri zdravniku, da se ugotovi vzrok oziroma katera struktura je poškodovana. Če gre za poškodbo – nateg mišice (preobremenitev) potem se priporoča hlajenje z ledeno vrečko po principu 20 minut ledena vrečka, 50 minut pavza in 20 minut ledena vrečka in mirovanje oziroma aktivnosti, ki ne povzočajo bolečine.

Hvala za vprašanje!

Lep dan!

Lep pozdrav,
ARTHRON tim

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Rekreacija s kolesom je povsem neboleča tako da se bom kakih 14 dni izogibal teku.. potem bom pa spet probal.

hvala!

New Report

Close