Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija operacija

operacija

Spoštovani,

Imam 25 let. Moja dioptrija je -2.75 na levem očesu in na desnem -2.15.
Poleg tega oči trpijo za astigmatizmom. Leč ne prenesem in tako nosim očala.
Logično je, da bi si zaželela brezhiben vid, če bi me obiskala dobra vila:), zato se zanimam za operacijo oz. korekcijo vida. Vsi okoli mene mi poseg odsvetujejo; optik, osebni zdravnik, prijatelji medicinci in nasploh so operacije oči ”mrazeča” tema.
Sama pa si vseeno želim imeti kristalen vid in se znebiti očal, tako da se zanimam za poseg in vse v zvezi z njim. Cena, čakalna doba, rezultati, stranski učinki, skratka vse! In ali vi priporočate ali odsvetujete operacijo.

Hvala lepa in Uspešno 2006,

Sončika

Do sedaj ste se za tovrstni poseg zanimali pri takih, ki o tem vedo malo oz. nič in razumljivo je zaradi pomanjkanja kvalitetnih informacij s tega področja njihov odnos do tega odklonilen. Predlagam, da si ogledate internetne strani naše ambulante vključno s forumom na katerih boste našli mnoge odgovore na vaša vprašanja. Strani najdete na naslovu http://www.morelaokulisti.si
Kar zadeva čakalne dobe za takšne posege velja, da jih opravimo praviloma v 2 tednih. Cena posega za eno oko znaša 250.000 sit za eno oko in vključuje tudi vse pooperativne kontrolne preglede in vsa potrebna zdravila. Informativni pregled s posvetom o možnosti laserske odprave očesne dioptrije pa je za vse zainteresirane brezplačen in povsem neobvezujoč.

mag. Kristina Mikek, dr.med. spec. oftalmologije Morela okulisti d.o.o. Center za očesno refraktivno kirurgijo Tehnološki park 21, stavba D, 3.nadstropje Ljubljana Tel: 01 5102340 www.morelaokulisti.si

New Report

Close