Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija bolečine v zapestju

bolečine v zapestju

lep pozdrav,stara sem 23 let in imam že dva meseca bolečine v zapestju ki z dneva v dan rastejo ob nenednih gibih se mi palec tudi mravljinči .Rendgen je pokazal manjšo cisto v os trikvetrum ostalo pa je vse normalno zanima me če me roka boli zaradi ciste.Roko moram meti cel dan povito z elastičnim povojem ker me takrat ne boli tako močno.Hvala za odg. in lep pozdrav.

mojca

Zelo malo je verjetnosti, da opisana cista v zapestni koščici povzroča mravljinčenje v palcu. Vsekakor na podlagi podanega opisa ni možno ugotoviti vzroka vaših težav. Eden od možnih in razmeroma pogostih vzrokov za težave, ki jih opisujete je utesnitev medianega živca v zapestnem kanalu. Predlagam vam da opravite pregled pri ortopedu, ki bo glede na klinično sliko in vaše težave lahko ocenil ali so za razjasnitev vaših težav potrebne morebitne dodatne preiskave in vam svetoval tudi ustrezno terapijo.

mag. Martin Mikek, dr.med. Specialist ortopedije Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstr. 1000 Ljubljana Tel: 01 518 7063 / 01 518 7064

New Report

Close