Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija LUKA, kaj je s tabo?

LUKA, kaj je s tabo?

Nič se ne javiš….

Pozdravček!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja, pa res Luka! Meni si tudi obljubil nekaj:)

T

Hojla!
Sem seveda doma in sem OK.
Počnem vsakdanje stvari, včasih malo prebrskam forum, sicer pa to raje počne moja mama.
Veselim se zime in snega.
Sredi decembra imam že drugo kontrolo.
Odvijati so se začele tudi stvari v zvezi z invalidsko upokojitvo ali nekaj podobnega. Ne vem, kako se bodo stvari razpletle. Zaenkrat vem, da delati še ne morem začeti.
Ali ima kdo od vas tudi podobno situacjo.
V bolnški pa sem že od meseca oktobra 2004.
Imejte se lepo.

Uf kok sem zamešala Lukata pa Jakata:)))))

Sory Luka…. Glede inv. upokojitve pa verjetno Tapa zna kaj povedati, ker je šla skozi…

T

Oj, Luka!

Jaz sem na bolniški od začetka leta 2005 in jo počasi zaključujem… Z novim letom začnem delat. Od začetka po 4 urce redno, 4 urce bolniška. Invalidske mi niso ponudili in glede na moje stanje, ki sicer ni perfektno (imam kar nekaj posledic agresivnega zdravljenja), vendar tudi ni tako grozno, do nje po mojem niti nisem upravičena. Mi pa tako tudi bolj paše – da začnem delat in začnem spet z “normalnim” lajfom. Tale status bolnika mi ne diši preveč. Kaj pa vem, že zaradi psihe. Kako pa bom zalaufala službico, pa ne vem…. bomo videli. Mislim, da bo kar šlo, sploh, ker bom najprej nekaj časa le 4 urce v službici tako, da ne bo prehud šok. Prosila sem tudi za manj stresno delovno mesto in delodajalec mi je šel na roko, za kar sem mu zelo hvaležna. Tako, da upam, da bo kar šlo.

Ti, Luka, pa dobro zrihtaj, predvsem tako, da bo zate dobro. Če se ne motim, imaš tudi ti Južničevo, kajne? Kdaj pa imaš kontrolo? Jaz 12.12…. Če boš takrat tam, lahko spijeva kofi na Onko. 🙂 Ravno ta teden sem šla nekaj tja in je spet vse drugače, vhod v H stavbo je zdaj skozi stavbo D (na novo), skratka, čisto drugače.

Drži se!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja res sem šla skoz to in ko sem zadnjič po forumu dr.Zakotniku povedala koliko dobim, so mu skoraj oči padle iz jamic in samo vprašal me je kaj pa sploh lahko kupim za to.Bi bilo smiselno razmislit, kaj se ti splača-pokliči-lep pozdrav Taja

New Report

Close