Najdi forum

Jaz sem pa pred letom prvič obiskala vedeževalko oz. jasnovidko in mi je opisala mojo situacijo tako natančno, da sem se držala za stol. Šla sem kar tako iz firbca, nisem povedala nič o sebi, ona pa meni konkretne probleme in ljudi opiše in oriše. Vse e zadela, razen tistega, kar naj bi se zgodilo. To pa se ni – vsaj do danes še ne.

Aja, seveda po tistem sem šla preverit še k dvema, in obe sta povedale skoraj enako, vsaj kar se bistvenih vprašanj tiče. Po mojem znajo zadet sliko in res vidijo, ampak za dogodke v naprej me pa niso prepričale,

Me pa zanima, ali se je kateremu uresničilo, npr. če je šlo za kakšno napoved, ki se mu je zdela čudna.

tud meni je vse povedala pa sem se samo usedel na stol. Preden je sedla mi je povedala, kar me je najbolj zanimalo, potem pa je sedla in mi povedala še druge zadeve. Se mi zdi fajn, če greš k pravi, saj ti lahko pomaga, ne smeš pa preveč spraševat, ker to lahko to potem obremenjuje, četudi se ne uresniči. Dejstvo je da slabih stveri ne napovedujejo, če preveč ne vrtaš vanje. Če ti pa kaj vzpodbudnega pove, ti pa samo pomaga, posebej če te prepriča. jaz sem še potem še dvakrat, bolj zaradi biznisa pa se tudi splača, ker te bolj pozna kot sam sebe.

In, ali ti je le zadela situacijo ali pa ti tudi kaj prav napovedala za vnaprej?

povejta za kontakt te vedeževalke.

Meni je pred leti en vedeževalec povedal točno vsoto koliko odškodnine bom dobila. In edino to sem si zapomnila, saj sem si številko napisala na listek. Zelo točna napoved, zmotil se je samo za par tolarjev.

Bila sem pri vedeževalki čez pol leta pa ena begunka iz Vukovarja na podlagi kart vedeževala, pa sta mi obe povedali isto, skoraj lahko rečem, da se je vse uresničilo. Izgleda, da mi je bilo tako namenjeno.

Ja, najbolj me zanima od kod jim to. Berejo misli, manipulirajo s tabo? Ali kdo pozna ozadje, ima kdo izkušnje. Človek je čisto paf, ko sliši kaj takega. Kje so osnove, da govori sama od sebe pol ure in ti opisuje situacijo… Brrr, mene je kar strah.

Mene pa zanimajo “kontakti”- npr. telefonske št. omenjenih dobrih vedeževalk oz. jasnovidk. LP

To je tako: preteklost je napisana v Univerzumu ali kozmosi zato tisti ki so dobri znajo razbrat ali razkodirat in jo opišejo zelo točno. Sedanjost se piše sproti in se bere sproti. Zato manjša odstopanja pri napovedih. Prihodnost pa se mora še napisat. In tu pomaga zelo močna intuicija. Ker pa usodo si pišemo samo je zelo verjetno da se bo napoved uresničila samo delno. Zakaj? Zato ker smo prišli na ta svet z določeno nalogo, da bomo npr. bili peki in pekli kruh. Kdaj, kje , kako, za koga in s kom bomo to življensko nalogo opravljali je pa naša svobodna volja. Iz tega kar lahko nekdo ki je sposoben razbere kaj smo do sedaj delali in na kakšen način delovali, kje se trenutno v življenju nahajamo z svojo zelo razvito intuicijo napove prihodnost.

Seveda obstaja ozadje! Ni sicer vidno s fizičnimi očmi, je pa dosegljivo z notranjim vidom, sploh pa z intuicijo. Ker človek še zdaleč ni le fizično telo, temveč deluje pod okriljem osebnosti še z energijskim, s čustvenim in z mentalnim telesom. Čustveno telo je tisto, ki “ima čez” medsebojne odnose, zato je v njem shranjen spomin na preteklost in načrt oz. meddušni dogovor za bodočnost. Točnost napovedi pa ni odvisna le od jasnovidkinih sposobnosti, pač pa tudi od zrelosti vpraševalca. Manj ozaveščen vpraševalec še ne vpliva kaj prida na potek svojega življenja, zato se mu dogaja kot je v inkarnacijskem načrtu predvideno. Z več in več zavedanja pa vedno bolj ozaveščamo doslej neozaveščene notranje vsebine, zato vse bolj vplivamo na lastno življenje, tako da imamo usodo resnično v svojih rokah. Toda ne tako, da bi se situacijam izognili, pač pa obvladamo prijem za roge. V tem primeru je točno bodočnost zelo težko napovedati, ker ozaveščen človek že v zraku ujame pretečo idejo, iz katere bi kasneje ob udejanjanju nastala fina lekcija. Je pa tako, da človeka, ki si je pridelal več ozaveščenosti, razna šloganja nič več ne zanimajo.

Anita 041977578. Pa pol povej, kako je blo.

Kaj pa pravite na to, da me na cesti ustavi romkinja, me prime za roko in mi pove, da vidi kako sem nesrečna in s problemi in da se moram do nezavesti truditi(kar je seveda res, da ne razlagam detajlov)…potem mi da v roke listič, ki naj ga všijem v rdeče blago in nosim pri sebi, ker menda je bila nad mano narejena črna magija. Ok, rečem, ali ti hočeš zdaj denar od mene? In pravi, če kaj daš je ok, če pa ne, pa tudi prav. Dobro, rečem in ji stisnem v roke jurja in se zahvali in gre. Moje mišljernje je, da sem tistega jurja dala če drugače ne, v dobrodelne namene;))

Kaj bi si mislili vi? Meni nekako ne gre iz glave…sploh ker se mi v življenju dogajajo res slabe stvari. Ko že mislim, da sem vse predvidela, se zavarovala, da živim pošteno, da pazim, da ne delam napak, me zadene kakšna stvar, ki si je niti v najbolj črnem scenariju ne bi zamislila.
samo razmišljam, ostajam skeptik,nekje v meni pa…kaj pa če je nekaj na tem?

iz kje pa je ta vedeževalka?

Iz lj

Corrina, kaj potem cakas, zakaj ne vsijes listka v rdece blago?

romi že znajo komu primiti roko in kje bodo kaj dobili. to jim je v krvi.:))

A nam lahko zaupaš še koliko ta gospa računa za eno seanso? Sprašujem , ker jo nameravam obiskati.

Tinkara, zakaj pa nam nočeš zaupat kakega kontakta te “dobre” vedeževalke?

Tinkara, zakaj nam ne zaupaš kakega kontakta te “dobre” vedeževalke?

4000 sit

New Report

Close