Najdi forum

S fantom sva bila v 3 letni zvezi. Lepo sva se razumela, oba sva bila iskrena eden do drugega, včasih sva se skregala, kot vsi normalni pari, on pa je bil zadnje dneve bolj čuden do mene in ene dan kot strela z jasnega mi reče, da sploh ne ve, če si še želi biti z menoj, da me nima dovolj rad kot bi jaz želela, da ni to to….
Mislim, da je nastalo obdobje ko ima človek res mogoče vsega kdaj poln kufer, po naravi je malce samotarski tip in upam da je to samo trenutno prehodno obdobje krize, mogoče zaradi preobremenjenosti, premalo pozornosti in posvečenega časa z obeh strani.
želim mu pokazati, da je škoda to zvezo prekiniti in želim se borit za njega in rada bi, da bi bila še skupaj.
Kaj naj naredim???

Draga ksenija!
Popolnoma razumem kako se počutiš ob teh besedah ki ti jih je povedal,ker še sama ne veš zakaj,kako in kdaj se je to zgodilo v njegovi glavi.Moram ti povedati da očitno nista bila tako zelo iskrena en do drugega če ti je kot strela z jasnega povedal kar ti je.V njegovi glavi je že dalj časa tako razmišljanje samo da ti tega nisi opazila ker si verjela da je vse ok.Kot ti je povedal da te nima dovolj rad kot bi si ti to želela.Že tukaj se lahko zamisliš,povedal ti je vse .Bila sem v podobni situaciji in s partnerjem nisva več skupaj jaz pa še vedno mislim da sva za skupaj in sem mu tako kot ti naštevala razloge zakaj je škoda da bi prekinila najino vezo.Fant je odločen da me ne ljubi in če bi me bi bil tudi z menoj,tako je rekel.Sama ne morem dojeti da ga je vse skupaj minilo saj sva se imela noro rada.Vse bolj dojemam pa da sem bila v vezi samo jaz on pa je vse skupaj dojemal čisto drugače.Njegova predstava se ni ujemala z mojo.Moja iluzija pa se je tepla z realnostjo,zato kakršno koli prepričevanje da je škoda da bi prekinila vezo je čisto odveč ker samo pomisli če ostane s teboj ker si ga prepričala da je to to ali bi se v vezi še vedno počutila sproščeno.Če te nima dovolj rad verjemi nobeno prepričevanje ne bo naredilo več veze srečne temveč obratno.Zato poskušaj razumeti kaj ti govori in mu dati tudi čas in prostor da sam premisli in začuti ker šele takrat veza lahko obstane ko se človek sam odloči zato.Z prepričevanjem ga boš samo odrinila stran od sebe verjemi mi.Poskušaj sprejeti kar ti življenje prinese spontano in ne delaj stvari na silo ker se ne obnesejo.Veliko sreče ti želim in vedi da nam življenje vedno prinese na pot točno tisto kar je za nas najboljše.Srečno

vendar jaz imam še vseeno veliko upanja za najino zvezo

Spoštuj se bolj in ne lazi za njim. Naredi se kot, da ti je vseeno pa bo morda sam premislil 🙂
Ampak ne pa ga prosit, ker potem bo videl, da lahko manipulira s tabo..

********************************************* We all know that cats rule the world!

Draga Ksenija!

Če se je tvoj fant tako odločil,ni prav,da ga siliš,da ostaja v zvezi.Čeprav zaradi tega trpiš in te srce boli.Imela si napačne predstave ali pa je vajina pot se končala in ji ni namenjeno rasti naprej skupaj.Vedno več bi bilo razlogov za kaj nista za skupaj,pa če tudi po tvoje sta,ker se je on odločil za prekinitev zveze.
On se je na en način odklopil.
Po svoje to pomeni,da ga imaš ti bolj rada in si pripravljena več narediti zanj,kot on zate,ker pravi,da to ni to,kar bi si ti želela…
Obstaja možnost,da srečaš pravega in ob katerem ti ne bo treba poslušati tega,kar si slišala od njega sedaj.

Upoštevaj nasvet iz prve roke,ki ti ga je dala Mojček.Ona že ve,ker je šla točno čez to,kar sedaj doživljaš ti.

Srečno dama!

Svoj čas mu bom pustila in verjamem, da se bo vse razpletlo lepo.
Človek more sanjati in sanje nikoli izgubiti. Kdor si upa sanjati, bo storil tudi nemogoče za dosego le teh.

Ksenija pozdravljena! Sanjati in živeti je eno, samo sanjati pa čisto nekaj drugega, saj ti gre lahko življenje, dokler ti sanjaš mimo in sploh ne boš opazila da si še vedno sama in čakaš da se bo premislil.
Pusti ga nekaj časa, če te bo hotel, te bo poiskal verjemi, ker govorim iz izkušenj. Ko ti človek enkrat reče, da ne ve ali te ima še vedno rad, oz. da te nima rad dovolj, oz. toliko kolikor si zaslužiš je to njegova (sicer egoistična – kako lahko on ocenjuje koliko njegove ljubezni ti potrebuješ da si srečna!!!!??) odločitev in tu ni kaj več.
Ko je meni moj fant (zaročenec, moja prva velika ljubezen,,…… skratka prvi človek za katerega sem vedela da sva si usojena) rekel, da ne ve ali me ima še rad, je bilo pri meni konec. Do takrat sem zanj iskala izgovore (problemi, služba, bil je pred velikim odločitvami, sam,….. vse to je en velik ****!!!!) Človek me ne mara več in konec (verjemi da je on tisti ki je vse hotel imeti z menoj, njegove se bile ideje o družini in skupnem življenju, nikoli pa ni znal povedati kdaj to bo. Ko sem ga postavila pred dejstvo, pa sem dobila odgovor da ne ve če me ima še rad!!!!) Vem da dolgoročno tak človek ni zame, vem da bi bila za vse sama, ampak sem ga ljubila do neba!!!! To je bilo pred 4 meseci, ne prosim ga več, pustila sem kot je želel, saj raje umrem kot da sem z nekom ki ne ve ali me ima še vedno rad!

jaz bi mu dala čas, da ugotovi kaj hoče, ker, če že zdaj ne ve, kaj šele bo, ta prave krize šele pridejo, z leti, pa recimo skrb za otroke, pa finance, pa bolezni.mnogo stvari, ki jih ne predvidevaš, jih pa življenje vsekakor prinese in, če ni dovolj močne ljubezni, spoštovanja, motivacije nasploh, padeš že ob prvi oviri. Sigurno je biti z nekom, ki ne ve, če te ima dovolj rad, samo životarjenje, vegetiranje. Ne sili z glavo skozi zid. Ker ti je veliko do te zveze, se potrudi, če boš vsiljiva, bo vse skupaj poslabšalo odnose.
Srečno vama želim1

Nevem no ,kaj pomeni boriti se za nekoga. Ta izraz se uporablja ce gres kot placenec v vojsko da se boris pac kako to vojska razume. Ko gre za odnose bi tesko govorili o borbi, razen ce ne gre za pretep. Draga moja, ne ti in ne tvoj fant na silo ne moreta obdrzat razmerje. Ljubezen ,ki je energija duse ,je tista ki ljubi in ni odvisna od pogojevanja. Taj cudoviti fluid ljubezni povezuje celotni univerzum, vsa ziva bitja in nima nic z strastjo ki je bila v ospredju vajinega razmerja.Ce ga imas resnicno rada in tudi sebe ,dovolila mu bos da odide.Tako kot ti,ima tudi on pravico do svojih custev in obcutkov .Skoda da se premalo imas rada. Vedi, da nobeden ni vreden tvojih solz.Dobra tehnika v takvi situaciji je da si reces “jaz sem ljubezen” in scasoma bos to resnicno zacutila. Ljubezen ne rabi potrditve.

UPANJE je največja droga, najbolj zasvojljiva…… Naj boli kakor hoče, odidi. Jaz sem odšla in potem upala svojih pet let, ga razumela, ga tlažila…… Odjebi, ***** še danes ne ve kaj bi rad, ampak mene se to ne tiče več , imam novega in družinico…..in vsak dan sem si hvaležna da sem odšla in končno (čeprav je trajaloooooo) nehala upati in šla NAPREJ……sprva misliš, da to pa ne, da se je svet podrl…..Nekaj si zapomni, tudi “ČE” ostaneta skupaj, saj mu ne moreš zaupati…..kdaj se bo ponovno spomnil, da te nima “zadosti” rad……bla, bla, bla…..ODIDI

New Report

Close