Najdi forum

Z fantom sma bila skupaj malo manj kot leto dni, začetek je bil pravljičen (vsaj za mene), ampak vem da tudi za njega.
Nato so se začeli njegovi ljubosumni izpadi, da tak ve da ga bom prevarala, ker ga je do zdaj vedno vsaka, in da ga bom pustila. Meni je šlo to prekleto na živce in sem mu povedala.
Nato sva se 1 krat kar fajn skregala, no ne morem niti reči da je bilo kreganje, bolj trmarjenje iz vsake strani. On je takšen, da full ne pokaže svojih čustev. No in potem “prepiru” je bilo vse čudno, on se je nekam oddaljil in jaz tudi ker nisem htela silit v njega. Nikoli nič ni rekel kaj ga moti točno…
Nato sem jaz šla pač nekajkrat ven sama, in takrat je postajal vse bolj čudni. Kadarkoli sem ga vprašala kaj je, ni bilo nekega odgovora. In potem naenkrat pride ven z besedo, da itak ve da sem bila z nekom, … Jaz sem bila v šoku in mu rekla da to ni res, … kar tudi ni. Niti na misel mi ni nikoli prišlo da bi imela kdaj s kom drugim, ker ga imam res full rada.
Nato sma se enkrat spet spričkala za brezveze in nato 1 teden molka. Potem se dobima 1krat in jaz sililm v njega da mi končno pove kaj je in mi reče da me pač več nima rad, … Sem bila totalno v šoku, ker sma vedno zgladila stvari, … Nato sma se enkrat dobila da sem vzela stvari ki sem jih imela pri njemu, meni vmes zveni telefon in me vpraša kdo te je klical. Sem ga samo pogledala in rekla da ni smešno, … Nato me je htel peljat domov, ampak sem odvrnila, da ne grem domov in me začne spraševat kam pa da grem s temi stvarmi …. Tisti trenutek se mi je zdelo, da bi rad da mu pokažem, da jaz prva začnem, da ga imam še vedno rada. Nato ugotovim da sem pozabila še nekaj stvari mu napišem sms in tudi zakaj me je spraševal te stvari. Odpiše da mu ni vseeno in da ga itak samo zabavam.
Ne vem od kod mu te ideje. Danes pa dobim sporočilo, če bi mu rada dan pokvarila ali pa če bi rada da ve da imam nove oboževalce,…

Kaj mislite je še kaj upanja. Jaz take zveze ne bi rada, da je non stop prisotno ljubosumje, … Mam ga pa res še vedno rada iz vsega srca, sej vete kak je ko srečaš nekoga ki je res nekaj posebnega. Njegova edina napaka je ljubousumje, vem da je imel čudno in težko otroštvo (alkohol v družini, …) in da nekatere to malo bolj prizadene. Čutim da mu je hudo ker sva si tako močno podobna, vendar tega ne pokaže za nič na svetu.

Kaj naj, jaz ga ne morem pozabit????

Mogoče si pa prehitro obupala in spakirala? On je zagotovo premalo samozavesten, a pri tem mu lahko ti veliko pomagaš. Sčasoma bi se mogoče tudi sam odprl in ti povedal/pokazal kako rad te ima. Najbrš je zelo občutljiv in to, ko si šla sama ven je nanj vplivalo ravno obratno. (V njegovi glavi se je njegov sum le potrdil). Potrebno bo veliko energije in prizadevanja z obeh strani, a če ga imaš tako rada se izplača. saj to da imaš nekoga tako rad šteje največ.

Ja splaca se potruditi,ce se imata rada,ampak samo do neke meje…dojeti mora,da ima problem in da se mora spremeniti in da ni vse odvisno od tebe…ce tega ne bo hotel videti potem pojdi stran,saj bos trpela tako,kot on zaradi bolestne ljubosumnosti..to ni mala stvar,ampak resen problem in tako se ga morata lotiti in z ljubeznijo in pripravljenostjo obeh je vse mozno resiti…lp 🙂

…(patološko) ljubosumje je ena težje “ozdravljivih” zadev…
..razumevanje vsekakor, vendar meja mora biti…

Vse dobro!

p.s.
Kaj vas vleče k njemu in zakaj? Zakaj ga imate radi?

New Report

Close