Najdi forum

jaz v slo, on na drugem kontinentu

S fantom sva skupaj dobro leto, stara 27, mava resno zvezo brez večjih problemov. Pred 3 tedni je odšel na drug kontinent za 2 leti zaradi študija. Odločila sva se, da ostaneva skupaj. Dnevno se slišiva in vidiva (webcam) po skypu in tu so še maili seveda. Med tednom še nekako gre, vikendi so pa kr težki, ker sm pač navajena, da sva jih preživljala skupaj. Sej se zamotim, počnem to in ono, se dobim s prijatelji, samo vseeno ostaja ena praznina, ki jo lahko zapolni samo on. Zanima me, če ima še kdo kakšno podobno izkušnjo in kako se spopada ali se je spopadal z njo. Sploh ne vem, kaj naj pričakujem. Ali bo sčasoma lažje ali bo stalno enako. Razpoloženje se mi tudi precej spreminja, lahko sem čisto ok in res milim, da sm se že navadila na vse skupaj, potem pa pride dan, ko sem čisto na dnu. Zanimajo me vaše izkušnje, mnenje..
lp

jaz sem glih šla skozi “podobno” fazo, jaz in najina 2 otroka v slo, on na študiju v tujini za “samo” 3 mesece. ša danes – ko je 14 dni doma – se nismo navadili nanj! težko je… srečno! držim pesti. skype, pa poceni let. karte…

skoraj dve leti sva bila oz. s krajšimi obiski sva še tako. Ampak sva vztrajna.Še nekaj mesecev pa se poročiva in bo tega konc. Vedno je težko, slišiva se vsak dan in vidiva(skype). Vedno pomislim…a ne bi blo škoda, da bi šla kdaj narazen pa tolk sva mogla pretrpet en brez drugega. Potrpi…se splača. Tudi utrdi razmerje!!
Srečno

Pozdravljena!

Dve leti je kar dolga doba in bo po moje precejšnja preizkušnja vajine zrelosti in ljubezni. Predstavljam si, da se boste sčasoma navadili in bo morda lažje, kot sedaj na začetku, ko ste še pred kratkim bila fizično skupaj. Bodo pa tudi še obdobja krize in negotovosti.

Vendarle – če se imata res rada in sta se odločila, da ostaneta skupaj, vama bo uspelo. Tudi odgovor Lastovke vam je lahko v spodbudo.

Oglasite, se kako vam(a) gre!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

lastovka,

lepo je prebrati, da je še kdo v takšni situaciji in to uspešno:-))) koliko sta se pa kej videla vmes? in ali je bilosčasoma lažje, si se navadila ali čisto odvisno od dneva, obdobja?

lep pozdrav

oj, midva z mojim fantom sva bila tudi pol leta na različnih kontinentih in v času, ko sva si dopisovala, je utrdilo najino zvezo. to pomeni, da ne gledaš samo zunanjosti, ampak si izlivaš dušo na “papir” in tako resnično spoznaš bistvo ljubljene osebe. To je dobra izkušnja in vama bo koristila v bodočnosti.
naj ti povem, da sva midva že dve leti srečno poročena. življenje je lepo. 🙂

New Report

Close