Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi Zaupne besede – oglašajte se prosim samo pozitivci. Hvala

Zaupne besede – oglašajte se prosim samo pozitivci. Hvala

Rabil bi nasvet o zelo važni stvari. Že dlje casa sumim, da me moje dekle vara. Na to kaže vec znakov. Ko jo klicem na mobilni telefon, ona veckrat spusti slušalko, ali pa se sploh ne javi. Ko sva skupaj in ce se javim na njen telefon, potem velikokrat druga oseba takoj prekine. V zadnjem casu veliko hodi okrog s “prijateljicami”, ko pa jo vprašam, s katerimi, pa vedno navede osebe s službe ali druge osebe, ki jih ne poznam. Zvecer, ko hocem videti taksi, s katerim je prišla, mi nikoli ne uspe. Vedno slišim avto kakih 100m proc, vendar ona zmeraj pride peš. Mogoce sploh ni taksi? Pred nekaj dnevi sem vzel njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa je zacela vrešcati, da se vtikam v njeno zasebnost. Kakorkoli, odlocil sem se soociti svojimi slutnjami, ceprav mogoce globoko v sebi ne želim zvedeti resnice. Vceraj sem zbral pogum in se odlocil priti stvari do dna. Odšel sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zvecer prišla domov. Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranje strani. Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samo odstraniti rjo in morda premazati s kakšnim silikonskim lakom?

Po mojem bi moral počakati na minus, se uleči pod avto, pustiti ključe pri punci in počakati, da se odpelje.Potem se pa dobro drži podvozja, da ne boš padel, ko bo vozila po blatu, ker bi se lahko umazal.Medtem pa premišljuj, kateri premaz bi ti najbolj odgovarjal, sploh, ko boš z ritjo drsal po asfaltu.

:))

New Report

Close