Najdi forum

testiranje čustvene inteligence

Pozdravljeni,
ne tem forumu iščem pomoč pri moji diplomski nalogi. Zanima me če mi kdo lahko svetuje ali pa celo ima teste za testiranje čustvene inteligence pri otrokih? Obstaja veliko literature ampak nikjer ne najdem testov, saj moja diploma zahteva tudi raziskovalni del (če pa že najdem kak test, pa ni za otroke). Če mi lahko kdo pomaga bom zelo hvaležna saj se že nekaj časa ukvarjam s tem a žal zaenkrat brez uspeha!
Lep dan in hvala vsem že v naprej

Draga Kresnička,

žal testov za merjenje čustvene inteligence pri otrocih nimamo, saj je naš program namenjen odraslim. Predlagam, da povprašate še na Pedagoški fakulteti ali na Filozofski fakulteti, oddelek za psihologijo.

Lep pozdrav in obilo uspeha z diplomo!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

kaj se da dobit kakšen test čustvene inteligence na internetu..?..

*************** don't worry, be happy!! ***************

Draga Crunch!

Predlagam, da sami malo pobrskate za čim takim s pomočjo spletnih brskalnikov. Kaj zanimivega boste morda našli v knjigah Merjenje čustvene inteligence in Ocenite svojo čustveno inteligenco.

Dejstvo pa je, da se EQ s testi ne da tako natančno izmeriti kot IQ, saj ljudje nimamo dovolj samorefkleksije in s tem refleksije svojega vedenja in tudi iskreni do sebe včasih nismo (obkrožimo odgovor, ki opisuje, kako bi morali ravnati in si tudi sami želimo, čeprav v resnici ravnamo drugače). V Šoli čustvene inteligence pravimo, da je pravi test življenje samo in izzivi, ki jih prinaša!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close