Najdi forum

zanima me..a je možno prijateljstvo med fantom in punco,in če trenutno ne iščm zveze kako to povedat?jz res ne prčakujem nobene resne stvari zdej pri spoznavanju deklet.še vsaj kakšno leto ne.iščem bl prjatlce.tkoda nevem kako nej ob novih poznanstvih to dekletom povem?da trenutno nism pripravln za resno zvezo,ampak bolj prijateljstvo..kako to na obziren in prijazen način povedat?nebi rd kr butnu vn stem – ful mi je bad..:(

Veliko punc je takih, da jih je treba osvajati in se okrog njih kar pošteno truditi, da bi mogoče kdaj postale tvoja punca. S takimi je lahko, obnašaj se do njih prijateljsko, in jih pač ne osvajaj.

Seveda so pa tudi punce, ki znajo biti ‘težke’, se pravi, da ti bodo dale vedeti, da pričakujejo kaj več, ali si bodo celo kar domišljale, da imata kaj več. Taki pa pač ob priliki poveš, da te veza trenutno ne zanima, jo pa zelo ceniš kot prijateljico.

V odnosih moški/ženska nam je velikokrat ‘ful bad’. Sčasoma se boš tega malo privadil, čisto ravnodušen pa seveda ne boš nikoli – nihče od nas ni. Ampak v končni fazi je vedno najbolje povedat to kar misliš, in to čim bolj razumljivo, pa seveda z neko mero obzirnosti.

Bubl, imej se lepo in uživaj po pameti.

Pozdravljen Bubl!

Seveda je možno prijateljstvo med fantom in punco, ne da bi bila partnerja, ljubimca ali kaj podobnega. Če sta le oba pripravljena biti drug drugemu prijatelja in sta dovolj zrela za resnično prijateljstvo.

Sprašujete, kako ob novih poznanstvih dekletom povedati, da pravzaprav ne iščete resne zveze, temveč le prijateljstvo, družbo. Kako pa veste, da dekle išče resno zvezo – morda si tudi ona, tako kot vi, želi le prijateljstva in druženja. Preprosto si dajte čas in se družite, spoznavajte z njo, ni vam treba ničesar reči v zvezi s partnerstvom. Če pa boste imeli občutek, da si dekle želi zveze z vami (ali vam bo to tudi povedala), ji lahko na čim bolj obziren način poveste, da si tega sedaj ne želite. Lahko tudi razložite, zakaj niste za resno zvezo.

Kljub svojim nameram pa bodite odprti – morda pa se v kakšno dekle čisto nenačrtno zaljubite in iz tega nastane resna zveza, čeprav tega ne planirate. Življenje preseneča!

Čim več izpolnjujočih odnosov vam želim!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

ma ja..sj sploh nevem kaj kera od mene hoče.zato tud ne delam tok prvih korakov,ne vabim na način fant/dekle.ženske pa vse valda ful tist takoj:ja zdj bom počakala da me povab nekam,da me na zmenku vodi,da skrbi zame in blablabla.to k majo v narav pol še neki na odnos k bi biu lahko čist izklučno prijatelski prenesejo in to celotno sceno zamori.trenutno res ne iščem zveze zato tud ne igram vlogo nekega osvajalca.prej kolega.vrjetn bi blo pa dobr da med pogovorom kdaj omenim kej tko v stilu ja ti si pa tko ful okej prjatlca pa blablabla.k iščem kolegico zato se tud nočm trudt z nekim brezveznim osvajanjem kr se mi to trenutno ne da,oziroma nism psihično pripravlen na vse to.jaz zveze nočm še kako leto ne.

New Report

Close