Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija nekaj v grlu..

nekaj v grlu..

pozdravljeni! ze od lanskega novembra me moti obcutek v grlu.obcutek je neprijeten,saj je kot da bi mi nekaj ostalo v grlu.in to vedno,ne samo kadar kaj pojem.ko zvecim zvecilni, je obcutek se mocnejsi.zelo me moti in ne vem,zakaj je to nastalo.kaj bi lahko to bilo? ne gre ne gor ne dol.bojim se,da je kaksna bula ali kaj podobnega. prosim za nasvet!hvala!

Pozdravljeni…

Po vaši pripovedi sumim na kronično vnetje sluznice žrela,zaradi tega opustite za začetek dejavnike draženja žrelne sluznice(mrzla/vroča,gazirana,alkoholne pijače,kajenje,dihanje skozi usta…)

Lp Dr.I.B.

Pozdravljeni

Star sem 37 let in sem že 15 let kadilec (cca 20 cigaret na dan). Nikoli nisem imel nekih občutnih težav zaradi kajenja, razen recimo blagega jutranjega kašlja. Kakšna dva meseca nazaj pa sem se odločil da bom prenehal s kajenjem, ker me ta razvada že pošteno moti, tako v službi kot tudi drugod. Odločil sem se za postopno prenehanje in sem trenutno pri 5 cigaretih na dan in pred končno odločitvijo da dokončno rečem konec. Na vas se pa obračam zato ker zadnji teden namreč opažam da imam nenehno suho grlo in občutek cmoka v grlu, kar se mi včasih ni nikoli dogajalo. Ta občutek imam samo pri požiranju sline, medtem ko teh težav nimam pri uživanju hrane ali tekočine. Zato me zanima če mogoče prenehanje kajenja tudi povzroči kakšne spremembe na področju grla ali požiralnika in kakšni so lahko potem simptomi? Za odgovor se najlepše zahvaljujem

New Report

Close