Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Motnje ravnotežja

Motnje ravnotežja

Lep pozdrav!

Pred kakima dvema mesecema sem za približno 3 dni izgubil normalno ravnotežje, pomeni, da če sem na hitro premaknil glavo na levo ali nazaj se mi je zvrtelo in imel sem občutek kot da bom padel. Ker je bilo to čez vikend sem šel k dežurnemu zdravniku (po nasvetu staršev), ki pa seveda ni znal pomagat. Naslednji dan (po 2 dneh) je vse skupaj minilo, zato nisem hotel obremenjevati svojega zdravnika.

Pač, telo ni matematika in nisem polagal prevelike pozornosti temu.

Ampak, pred 2 dnevoma se mi je to zgodilo ponovno! Zjutraj sem se zbudil in bil ponovno brez ravnotežja, enak občutek kot pred 2 mesecema. In sedaj še vedno traja. Pričakujem, da bo skoraj nehalo.

Sem star 24 let, rekreativni športnik in občasen pivec alkohola(kot večina študentov…). Lani avgusta sem tudi imel prvič vnetje srednjega ušesa, ki je bilo pozdravljeno. Imam pa občutek, da me moti tisto uho, ki je bilo vneto.

Hvala vnaprej za vsak nasvet!

Leon

Spoštovani!

Ker so se vam težave ponovile, bi bilo potrebno opraviti pregled v ORL ambulanti, kjer bi vam s preiskavami ugotovili ev. okvaro ravnotežnostnega aparata.
V pisnu sicer ne omenjate poslabšanja sluha ali bruhanja ob težavah, ki so pa prisotne ob okvarah ravnotežnostnega aparata.
Lahko tudi poskusite z vajami za ojačitev vratne muskulature, ki jih delate vsakodnevno.

Lepo pozdravljeni, B.O.

New Report

Close