Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija PROBLEMI Z NOSOM

PROBLEMI Z NOSOM

Lep pozdrav!

Imam problem ki me zelo moti. Bila sem ze pri ORL ki mi je rekel, da imam oba kanala zamasena(kraste)se posebej desna stran ki je zamasena popolnoma in komaj diha. Poleg tega nenehoma kiham,tece mi iz nosa. Naj omenim da imam tudi alergijo na moko in na hisni prah to sem dobila v casu nosecnosti torej pred enim letom.Uporabljala sem kapljice za nos,vse mogoce vendar vse zaman.Nevem vec kaj naj storim,je zelo motece saj nenehno moram brisati nos tako pozimi kot poleti,kiham in tezko diham.
Slisala sem tudi za zdravilni gaj kjer odklanjajo tudi te probleme?

Kaj mi je storiti?

HVALA
lp

Spoštovani!

Glede na opisane težave, bi morali obiskati osebnega zdravnika, ki vas bo po njegovi presoji poslal na nadaljnje preiskave.
Sam pa ne poznam nobenega zdravilnega gaja in vam tega ne bi znal komentirati.

Lepo pozdravljeni, B.O.

Pozdravljeni,

pišem vam z razlogom ker imam resne težave z nosom. Sicer še nisem obiskala osebnega zdravnika, me pa zanima vaše mnenje.

Že kar nekaj časa imam težave z nosom. Sprva sem mislila da gre zgolj za prehlad, vendar so se težave začele stopnjevati. Iz nosa mi teče že več kot leto dni, kar sploh ni največja težava. Občasno mi sred dneva iz nosa kar sama od sebe priteče prozorna tekočina, ki kar začne kapljati iz nosnice in se je ne da zadržati. To še pa ni najhujše. Občasno ne zaznam vonja in sploh nič ne voham. Najhuje pa je da imam z levo nosnico največje težave. Z levo nosnico vonjam slabo, prav tako čutim v nosu vse gnojno, kar povzroča da me ta vonj v nosu spremlja povsod, prav tako mi je partner pripomnil, da ta vonj (po smradu) prihaja tudi ven iz moje nosnice. Zato sem res že malo v skrbeh.

Bi mi znali povedati kaj je narobe z mojim nosom? Ali obstaja kakšno zdravilo, ki bi se ga dalo kupiti brez recepta, tako da ne bi rabila iti k zdravniku?

Spoštovani!

Če imate tako “resne” težave z nosem, potem priporočam pregled pri zdravniku, da vidi kaj je, ev. da naredi preiskave…, drugače se ne da pomagati, ker ne vemo vzroka za težav.

LP IB.

jaz že imam nekaj časa problem ker ne voham čisto nič
to traja že skoraj 2 leti
sprva sem mislila da je to močan prehlad vendar sem ugotovila da temu ni tako ne voham meščalca,hrane ,rož itd praktično čisto nič
ali mi prosim lahko pomagate

New Report

Close