Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom terapija v Podčetrtku

Bicom terapija v Podčetrtku

A ve kdo na koga naj se obrnemo za bicom terapijo v Podčetrtku?, oziroma kdo je najbljižji Celju:
Vnaprej hvala, Sabina

Dr. Medved je v Podčetrtku. Mislim, da je on prvi začel z Bicom terapijo v Sloveniji in da je najbolje izobražen na tem področju v Slo., pa tudi največ izkušenj ima. Tel. pa žal ne vem.

Tudi jaz bi rada izvedela več o dr. Medvedu in učinkovitosti te terapije za alergijo na pršice.

Mislim, da je dr. Medved prenehal z delom. Gospod je star že krepko čez sedemdeset let. Delal naj bi le še enkrat na teden na posebno željo svojih starih pacientov. Uvedel je neko zdravnico, ki pa je ne poznam. Pred dobrim letom, ko smo bili nazadnje pri njemu, je sestra dejala, da se selijo v Rogaško Slatino. Večino kartotek so takrat že preselili. Nove številke nimam.

Sin je imel alergijo na mleko in jajca, pršico, živalsko dlako, pelode, trave… Pred tremi leti smo bili na terapiji. Ne bom rekla, da je 100% dobro, je pa mnogo boljše, kot je bilo. Bronhitisov ne poznamo več. Tudi pri babi, kjer imajo muco, ni več težav. Ne pije mleka in ne je jogurtov (še vedno vztrajam na soji), če pa je hrani primešano mleko ali jajca v prahu, pa ni težav. Težav s kožo ni več, nos ga pa še vedno srbi. Na alergološke teste po terapiji nismo več šli zaradi nesramnosti osebja alergološke ambulante na Pediatrični kliniki, tako da uradnega potrdila, ali smo še alergični, nimamo.

Pipa

MI smo poizvedovali za dr Medvedom in smo poklicali v Podčetrtek. Naročili smo se pri dr.Medvedu in nihče ni nič rekel da on ne dela več. Nismo še bili na pregledu tako da še nič ne vemo kdo bo opravil pregled. Ko bomo kaj izvedeli vam javimo.

Dr. Medved še dela.
Tel. št. 03-8297-832 ali 03-5829-405.

Spoštovani!

Bicom terapijo v podčetrtku izvaja dr Medved. Pokliče se zdravilišče v Podčetrtku, ambulanta za v zdravilišču.
Lep pozdrav.

Mi smo bili pri Medvedu na terapijah. Na začetku nas je prepričal s svojim vsemogočnim nastopom, kasneje pa smo ga “poštudirali”, da veliko stvari le “blefira”. Otroku je našel veliko stvari, preveč. Kasneje pri poizvedovanju smo ugotovili, da nekaj alergenov še doda sam. mislili smo, da je edini, ki dela s to terapijo, pa jih je v Sloveniji že kar precej in to zelo dobrih. Neki terapevt nam je povedal, da se terapije pri kroničnih obolenjih (tudi nevrodermitis) ne smejo delati prepogosto. Razmik med terapijami naj bi bil vsaj 7 dni, ker mora telo terapijo sprejet in mora imeti čas, da nanjo odreagira. Naš otrok je imel tako močne reakcije po terapijah, ker jih je izvajal vsak dan. Terapoje delujejo, vendar poiskati moraš terapevta, ki želi ljudem pomagati na pa debeljiti svojo denarnico na račun težav ljudi!

K Medvedu – NIKOLI VEČ!!!

prosim če mi lahko napišete naslove teh terapevtov,ki jih navajate v sporoćilu

Dr. Medved ni edini z “Bikon terapijo”. Na Vrhniki je tudi zdravnik z iskušnjami in uspešno zdravi alergije govorim iz lastne izkušnje.
Zdravnik je zelo strog , a pošten do pacijentov.

Naša izkušnja pri dr. Medvedu je povsem drugačna od razočaranih staršev. Takrat ko smo se odločili za terapijo je bil sinek star še ne dve leti. Dobro je prenašal potek zdravljenja, vsi smo se strogo držali nasvetov dr. Medveda in na koncu bili zelo zadovoljni. Več kot dve leti nima nobenih težav in tudi imunski sistem se mu je od takrat zelo popravil.
Mi smo vsekakor bili zelo zadovoljni.

Ali lahko vas sinek od takrat vse normalno je in kako dolgo so terapije trajale oz. je imel veliko alergij?

Pozdravljena!

Z hčerko sva pričeli obiskovati ambulanto za bioresonanco v Rogaški Slatini v hotelu Sava.
Dve leti je imela hčerka hude težave s praskanjem po celem telesu, zadeva je postajala iz meseca v mesec bolj kritična. Vsi testi na Dermatološki kliniki so bili negativni. Testiranje v R.S. pa je pokazalo prikrito alergijo na kar nekaj živil. Že teden dni diete je pokazal rezultate.

Smo zelo zadovoljni. Pričeli smo tudi z terapijo, vedar o rezultatih še ne morem govoriti, ker smo šele na začetku.

Prosim te za tel. št. tega zdravnika na Vrhniki ali pa vsaj ime in priimek.

Mirjam
Tudi mi smo na začetku pa bi te vprašala koliko terapij imate in kako dolge? Pri nas so ugotovili preko 30 alergenov.

Pozdravljena!
Imamo eno terapijo tedensko, po 60 min. Pri otrocih so drugače krajše terapije, do 30 min oz. odvosno od tega kako jo otroci prenašajo. Ker hčerka (stara je 10 let) po terapiji ni utrujena oz, se dobro počuti traja terapija 60 min.

New Report

Close