Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija bioenergetik Domanjčić

bioenergetik Domanjčić

Ima kdo izkušnje z zdravljenjem alergije pri bionergetiku Domanjčiću? Zanimajo me predvsem izkušnje z zdravljenjem pri otrocih.

Jaz sem bila pri njegovem učencu ki dela po Domančiču. Obiskujem ga v Podčetrtku. Kliče seTomo in njegova žena Tanja. Jaz osebno hodim zaradi alergije na nikelj drugače pa ni zadeve ki jo ne zdravita. Obiskujejo jih veliko staršev z otroci. Lahko vam kasneje tudi dam telefonsko, seveda če ste zainterisirani.

jaz grem k njemu v Kranjsko goro v začetku maja z našim malčkom zaradi alergije. sama nisem mogla zanosit, zanosila pa sem naslednji mesec takoj po terapiji. znanka je s svojim otrokom že hodila k njemu tudi zaradi alergij in sedaj baje nimajo več težav.

lp

Tudi midve z malčico greva v Kranjsko goro (6-9.5). Nima kakšne hude oblike alergije, občasno se ji pojavijo rdeče pikice, ki se razširijo v lišaj oz. suho kožo, malo pa jo tudi srbi. Kožni testi pri dr. Voduškovi pa so bili neg.

A lahko malo bolj natančno opišeš, kakšne vrste alergijo ima vaš malček.

lp

hodimo k njegovemu učencu v Lj. triletni sine ne potrebuje več zdravil za astmo (po enkratnem tretmaju) in sploh je poln življenja. prej je bil vedno utrujen, slabo razpoložen, sedaj pa je živahen in vesel fantek. šla sva tudi midva – starša.

lp

Pozdravljeni,
jaz sem bila s svojim sinom, ki ima (imel) astmo pri Dumančiču februarja 2003. No, po obisku pri njem ni jemal več zdravil za astmo in moram potrkati na les, od takrat ne pomnim, da bi bil še kaj bolan, ali kašljal ali bilo kaj. Mogoče je res ta obisk pomagal.

Lep pozdrav s Primorske,
Lili

Moja soseda je bila pri njem zaradi sina, ki je imel stalno vneta ušesa. Os obiska pri njem dalje niso imeli več težav.

Kot sem obljubila vam sporočam kako se je obnesla terapija pri Domančiču:

z našim 10 mesečnim sinkom sva terapijo zaključila v nedeljo in do danes (četrtek) so zginili vsi flekci pod kolenom, pod pazduho in na vratu, na obrazu pa je za 50% boljše.

lp

Katarinca

Lepo pozdravljeni

Lepo prosim vse, ki ste že obiskali Domanjčiča, če lahko poveste kako dolgo približno traja terapija, je skupinska ali posamična? Kakšne reakcije ste imeli po terapiji?Najlepša hvala za vsak odgovor.

Terapija je skupinska, običajno traja od četrtka do nedelje (4 terapije), v dopoldanskem ali popoldanskem času (kar ti bolj ustreza). Reakcije so verjetno pri vsakem drugačne, sama pa sem opazila, da sem prvi dan po terapiji malo bolj utrujena. Naslednje dni pa čutim, da imam mnogo več energije… skratka meni pomaga pri težavah, zaradi katerih sem se odločila za zdravljenje.

Podobno je bilo tudi z hčerko. Ko sva bili na terapiji, je bila ravno prehlajena. Imela je tudi malo vneto oko, ampak brez zdravil se je stanje do konca terapij popravilo. Je bila pa tudi ona nekaj ur po terapiji utrujena (za otroke pravimo da so “malo sitni”).

Lep pozdrav

Lepo pozdravljeni

Hvala za odogovor, zanima me še kako dolgo časovno traja terapija (1 uro, 2 uri….)? hvala že vnaprej in lep dan želim.

Dopoldan se začne ob 10 h, popoldan pa ob 17 h. Prideš kadar želiš (lahko vsak dan drugače) in si potem na vrsti, ko te terapevt pokliče. Več kot 2 – 2,5 ure pa mislim da nikoli ne traja. Sama terapija pri posamezniku pa traja 5-10 min.

Lep pozdrav

ŽIVJO!!!

PROSILA BI VAS ZA TEL.ŠTEVILKO DR.DOMANĆIĆA IN KOLIKO ČASA ČAKAŠ DA PRIDEŠ NA VRSTO????

HVALA!!!

Telefonska številka hotela Larix v Kranjski gori

04/ 588 44 96

Glede čakalne dobe ne bi vedela. Sama sem čakala pol leta (vmes sem jim večkrat telefonirala), da so me potem oni poklicali in naročili….. to je bilo pred letom in pol. Sedaj pa se lahko naročim kadarkoli. Ko zaključiš terapijo, se že dogovoriš za naslednjo (kakor ti odgovarja – 1x letno ali več).

Veliko sreče in lep pozdrav

najlepša hvala!!!
lep pozdrav in prijeten vikend!!

New Report

Close