Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Obupana

Obupana

Kako ravnate, ko se vam začne otrok praskati sredi noči ?
Hvala za vsako idejo !
Anka

Mi smo kupili poseben pajacek z rokavičkami in ojačanimi mesti, kjer ponavadi otroka najhuje srbi, da se deklica ni razpraskala do krvi in se je koža imela čas zaceliti. Prodajajo jih v trgovinah DiaFit.

Čimmanj neprespanih noči zaradi praskanja vam želim!

Pozdravljena,

tudi mi smo marsikatero noč prebedeli in se cartali, da se ni čisto spraskala. Po terapijah z Bicomom pa so se noči popolnoma umirile. Predlagam, da vseeno zamenjate posteljnino in kožo čimbolj mažete, da ni suha (Unquentum Emolliens) in ne uporabljate mila (mi imamo Avenino milo za zelo občutljivo kožo)….. pajacek pa je tudi ena od rešitev (mi smo ga sami naredili po predlogu dr. Kuharjeve – večja pižama pajac, na katerega prišijete bombažne rokavičke)

lepo spite :))

lp, TT

Hvala obema za nasvet. Pižamico od DiaFita imamo že kakšno leto.Vseeno mi je hudo ko gledam, kako se praska. To traja kakšnih 10 minut. Ali jo naj kar pustim ? Smo na bioresonančni metodi. Kako dolgo traja še tako stanje ?
Hvala in lp Anka

Posvetuj se s terapevtom; ali ste preizkusili preobčutljivost na lasten znoj?? pri naši Emi je bila zelo močna preobčutljivost (3 terapije smo imeli samo zaradi znoja)….. mi smo na terapiji od nov.2003 in še nismo obdelali vseh alergenov….

ko se je Ema praskala sva se cartali in sem jo držala za rokice, toliko časa da se je pomirila – spala pa je večino kar pri nama (še zdaj)

lp, TT

Tudi mi poznamo takšne noči. Evi oblečemo pajacek na rokice pa dobi rokavičke. Tudi mi mažemo z emolliens kremo. Pa veliko se cartamo, kar vsem trem zelo paše.

Čim manj praskanja!

New Report

Close