Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Ste radovedni?

Ste radovedni?

Pozdravljeni,

ste za to, da naredimo naš forum bolj zanimiv? Bi prispevali karkoli, kar ste našli oz. se naučili in se vam zdi, da bi zanimalo tudi druge? Vesela bom vsakega komentarja.
Tokrat dve povezavi na slike ščitnice:
(normalna je na levi, na desni ščitnica prizadeta zaradi avtoimunskega vnetja)
(atrofirana ščitnica hipotirotika s Hashimotom)
Srečno,

Alenka

Pozdravljena Alenka, s sončkom v srcu se te spominjam še iz Alternativnega zdravljenja, ko si mi to zimo, s svojimi vzpodbudnimi besedami in lastnimi izkušnjami polepšala marsikateri težki trenutek in dileme okrog normalnega življenja v prihodnosti. Toplo upam, da si sedaj bolje.
Vem pa tudi, da si se močno borila, da dobimo svoj lastni forum.

Zato me ne preseneča tvoja zelo dobrodošla ideja zgoraj. Vsi vemo, da nam je z več različnimi podatki, ki niso vezani samo na suhoparne številke, olajšano razumevanje bolezni.
Vendar ti povem, da ko gledam tele slikice in tisto kar vidim da nosim v sebi, mi pa ni prav preveč všeč. Šele tako je nazorno prikazano, kako se zadeve zverižijo. Takšno razumevanje pa bi lahko na splošno pomagalo, da bi ljudje bolj gledali nase in na svoj zdravje, še preden je prepozno, kajti fotografije okvarjenih organov precej streznijo.

Čeprav imam občutek, da si pri ščitnici ne moreš kaj dosti pomagati. Mogoče eliminirati stres, kolikor se pač da, malo s spremembo prehrane, drugačnim razmišljanjem (tudi o sebi), jogo, sproščanjem, meditacijo. Vendar je tudi res, da pacienti pridemo (oz. se resno lotimo) teh tehnik, ter jih ozavestimo šele, ko smo že zboleli. Se pa splača za vnaprej. Vsak dan boljšega počutja je vreden zlata.

Ob tej priložnosti bi se želela zahvaliti še gospodu Edvardu Pirnatu, ki si poleg ostalega dela, vzame čas še za pomoč nam, ki smo v stiski.

Vsem želim en prijazen dan in vse dobro. Blanche.

uh Alenka, ze prav, da zbiramo info, ampak tile dve fotki za pa res nagravzni :-(((
lp Tina

Hvala Blanche, za podporo in slavospev, ki je mojemu egu sicer straaašno dobro del, čeprav so za naš forum veliko naredili tudi drugi. Bom še kaj napisala, očitno bosta vsaj dve prebrali ;-). Morda si bomo pa čez čas znali pomagati še bolje?
Pozdravček,

Alenka

Se boš naslednjič lahko uprla svojemu firbcu, če bo dopisano opozorilo (pozor, nagravžno!)?
:-))
Pozdravček,

Alenka

New Report

Close