Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje dlake

dlake

Pomoč prosim.
Sicer sem že brala nekaj v starejših temah o poraščenosti….pa še enkrat. Mislim,da se mi stanje slabša. Najbolj me motijo dlake okrog prsnih bradavic. Pulim jih s pinceto, vendar rastejo ko gobe po dežju, kolobar s koreninami pa se očividno veča. Vedno več jih imam. Zelo sem poraščena tudi po notranji strani stegen, pa tudi pod popkom. Ne vem, če sem naredila napako, ko sem jih začela puliti, ker zdaj so grde, črne, močne. Pa še to, zelo rade mi vraščajo, da si jih moram spraskati ven, to pa povzroča ranice in potem ostanejo samo grdi madeži. Kaj naj naredim, kako naj se jih rešim? Brala sem, da jemanje Diane 35 omili težavo, vendar ko jih nehaš uživat, podvojijo poraščenost tudi tam, kjer je prej ni bilo. Laser? Izkušnje ene forumke so mi vzele pogum. Kaj potem sploh še ostane. Zakaj sploh pride do pretirane poraščenosti – obstajajo kaki naravni zvarki za “dušenje”dlak?
Pozabila sem povedat, da sem stara 27 let.

LP
diana

svoje dlacice sem uspesno odstranila s pomocjo laserja, res je da je drago in da je ptorebno do 6 krat ponoviti je pa uspeh taksen da ne rastejo vec.
dermatoloske klinike v ljubljani, obicajno privatne to naredijo.
lepo pozdrav

Meni pa so všeč bolj poraščena dekleta in bi se prav rad s kakšnoi seznanil. Dajte mi to možnost! Prosim!

Mucel

Ne boste menda rekli, da je kaj narobe z mano?

Pia, a mi lahko prosim poveš natančno, kje to delajo, ker me res zanima. Imam sosedo, ki je poskusila z laserjem, pa ji ni najbolj uspelo, pravi, da ji vseeno rastejo in da tudi laser ni 100 %, da ji je sama kozmetičarka to rekla. Zdaj pa res ne vem….

Pia, a mi lahko prosim poveš natančno, kje to delajo, ker me res zanima. Imam sosedo, ki je poskusila z laserjem, pa ji ni najbolj uspelo, pravi, da ji vseeno rastejo in da tudi laser ni 100 %, da ji je sama kozmetičarka to rekla. Zdaj pa res ne vem….

Jaz imam precej kosmate noge (vosek), podpazduhe neenakomerno poraščene – ena bolj, druga manj (britvica), tudi nekaj dlačic pod popkom (britvica), pa okoli bradavic tu in tam kakšna (britvica) in seveda zelo močne obrvi (pinceta).
Težave z vraščanjem rešim tako, da vzamem razkuženo iglo in z njo potegnem dlačico ven. Ranica je občutno manjša in se lepše zaceli (posujem z otroškim pudrom).

V čem vidiš čar ‘kosmatink’, Mucel??

Jaz, če se ne bi brila, bi verjetno bila po nogah kot jeti… 🙁

Mene pa zanima,
koliko postopkov bi približno rabila za “čiščenje brk” in če ima katera pozitivno izkušnjo z laserjem in kje je to izvedla.

Brčice sem “čistila” v Dermatološkem centru na Parmovi v LJ. ki ga vodi dr.Adamičeva. Imela sem približno deset posegov. Določene brčice so izginile, vendar so se sedaj, ko nekaj časa nisem bila na “čiščenju”, spet pojavile. Nekatere pa sploh niso nikoli izginile. Žal se pri meni laser ni izkazal kot definitiven poseg.

Živjo!

Jaz sem šla na laser v Kranj v Studio MA. Šla sem pa samo za noge do kolen in bikini. Nisem pa šla na priporočenih 5 postopkov ampak le na tri. So se mi pa dlake res ful zredčile, tako da jih sedaj lahko kar s pinceto populim kar jih je še ostalo. Ampak sproti seveda (recimo na 1 teden) ker drugače se vseeno preveč zarase, da bi bilo s pinceto mogoče vse populit preden bi izgubila živce.

Lp, Alja

Se nekaj bi vprasala: Koliko priblizno pa stane tako lepsanje?

Diana,
jst bi ti vseeno priporocala, da gres na pregled hormonov na emdokrinoloski oddelek. To prej, preden gres pod laser. Ce ne drugo, je to zastonj. Laser je res skrajna stvar, ker je res full drag. Predvsem se pa rada mej, pa nc se prevec obremenjevat!
z ljubeznijo
jasna

Pozdravljeni!
Sama imam pobleme s poraščenostjo nad zgornjo ustnico. Kaj naj storim, saj me to ZELO moti?
Kaj menite o elektrolizi? Zanima me predvsem njena učinkovitost, cena in posledice! Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor!

za cenik za lasersko odstranjevanje poglejte na internetu pod Omersa

drage moje. tudi sama sem dolga leta preizkušala vse mogoče načine depi in epilacije. lani sem bila na Parmovi v Dermatološke centru in po treh tretmanih sem letos naredila še tri in ščetin pod nosom ni več le puhek ki pa se ga ne vidi. Vso srečo

uuuuu,kaksne cene!!!

New Report

Close