Najdi forum

Mojemu šestletniku so vstavili v ušesa cevke zaradi slbšega sluha. Moram reči, da se mu je suh občutno izboljšal. če ima še kdo izkušnje s cevkami, ali mi lahko odgovori, katere čepe za zaščito pred vodo ste uporabljali in kje ste to kupili.Baje se dobi tudi silikonski trak…kje??

Hvala za vsako informacijo.
Lep dan

Tanja,

mogoče se bo na vaše vprašanje javil kakšen starš z izkušnjami.
Mogoče pa še ta namig…

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=179303&t=179136

Lep pozdrav, Petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

TAKOJ VEN S CEVMI!

Jaz sem, ko sem bil majhen, prav tako imel cevi v ušesih, pa sem po dveh letih njihovega nošenja dobil tako hudo vnetje srednjega ušesa, da ga še po osmih mesecih niso mogli pozdraviti. Nazadnje so morali uporabiti ototoksik (zdravilo, ki hkrati s tem, da pozdravi vnetje, okvari tudi sluh), in sicer kapljice Garamycin, da so vnetje končno pozdravili. Povzročiltelj vnetja je bil namreč Pseudommonas Aeroginosas, ki ga niti s tedaj običajnim Neomycinom niti s tedaj še novim Amoksiklavom ni bilo mogoče pozdraviti!!! Posledično sem potem slabše slišal kot preden sem dobil cevi (jaz jim vedno pravim cevi, ker takim nestvorom ne moreš dati ljubkovalnega pridevka), pet let pozneje pa sem OGLUŠEL!!! Mislim, da sem oglušel zaradi tega vnetja srednjega ušesa, ki je trajalo osem mesecev!!! Razen tega mi je vnetje ušes pokvarilo počitnice na morju (vnetje sem dobil na morju).

TAKOJ VEN S CEVMI!

New Report

Close