Najdi forum

nihanje v slabosti

Zdravo, sem nova na forumu, noseča sem 6 tednov. Pred pol leta sem imela zgodnji ss in zdaj me skrbi, ker mi je en dan bolj slabo spet drugi dan pa manj. Vem da znaki lahko izbledijo, če se nosečnost ne razvija pravilno. Torej zanima me kakšne so vaše izkušnje? Ste imele tudi ve nihanja v intenziteti slabosti, ali se je ta enakomerno stopnjevala vsaj tam do 10.,12. tedna?

LP A.

Meni je postalo slabo tam nekje v 8T, najprej predvsem ob večerih in ob močnejših vonjavah, potem se je ustalilo nekje od 10 do 15 in potem od 18 do 19, potem je sledilo obdobje, ko mi je bilo slabo preko celega dneva, bruhala sicer nisem. Trenutno sem noseča 14 4/7 in mi je še vedno občasno slabo, vendar samo za krajše trenutke. Te pa popolnoma razumem kako se počutiš, ker imam tudi sama izkušnjo s ss v 7T. Vsakič ko sem šla na stranišče sem s strahom pričakovala kakšen rjavakast ali krvav izcedek. Na srečo je zaenkrat vse v redu in se počasi privajam na idejo, da sem res noseča.
Želim ti prijetno nosečnost in čim manj slabosti

Gala

pozdravljena. tudi jaz sem imela ss v 5 oz. 6 tednu.
ponovno zanosila čez en mesec, zdaj sem v 22 tednu. tudi
pri meni je slabost nihala. ponavadi mi je bilo slabo ob večerih, kakšen dan tudi nič oz. sem mi je včasih bilo slabo cel dan.

ti se le nič ne sekiraj in obremenjuj, vse bo dobro, ti držim pesti.

lp

Tudi jaz sem spaničarila, ko so se mi v devetem tednu zmanjšale prsi in mi je za dva dni poplnoma nehalo biti slabo. Ampak poleg tega semimela še krvavitve in izcedke, tako da je bilo prepričanje da je nekaj narobe še večje. Potolažit sem se šla na samoplačniški UZ in je bilo vse ok. Slabosti so se pa povrnile, le da v blažji obliki.

Hvala punce! Sem se pomirila. Je pa tudi res da mi je pod vplivom nosečniških hormonov malo stvari prav… Če mi je slabo, čemi ni… groza… Si grem že malo na živce, ker bi se morala predvsem veselit! Najbrž je kaj takega tudi vam znano. Res sem prava tečka:)

LP A.

Enim sploh ni slabo. Moji sestri v prvi nosečnosti ni bilo kaj slabo, samo določena hrana se ji je upirala, pa je bilo vse v redu. V drugi nosečnosti ji je bilo ful slabo, pa se plod sploh ni razvijal.
Meni je bilo slabo en dan bolj drugi dan manj. Do zdaj vse v redu.
Po izkušnjah sodeč torej intenziteta slabosti in to, če je vse v redu z nosečnostjo nista preveč povezani.

Pozdravljeni!

danes sem prestopila v 7 teden nosecnosti. Teden dni nazaj sem imela grozne tezave z zelodcam bolecine in slabost zjutraj in tudi preko dnev. Danes sem se zbudila popolnoma bp.

skrbi ne da se nebi plod pravilno razvijal, ker nenadna prekinitev simptomov obicajno ne pomeni nic dobrega ?

hvala za vas podgovor!

New Report

Close