Najdi forum

SPET NIČČČ

Vsem še vedno čakajočim !

Ja, tisto ni bla vgnezditvena krvavitev, ampak je prišla gospa M v vsej svoji veličini. Ampak kako potuhnjeno!!!! Kar neki brez bolečin!!
Se pravi, vidim, da smo kar vse čakajoče prejšnjega meseca ŠE vedno čakajoče! :))))))))))))))

MA SEJ BO, ANE !!!!!!!! Dejmo si malce dajat oporo, da bo šel čas hitreje!! ;)))))))))))))))))) Pa ne pozabite se…t!!!!

Seeyo, PIKICA

Oh, Pikica, nikar se preveč ne sekiraj…. Bo že…

Čeprav čakanje ubija…. V vsakem primeru :))))

Zdaj na primer čakaš na plavo črtico, pol k boš noseča tko k me, boš pa čakala na dan D…. In se ti bo zdelo, da čakaš v neskončnost – pa še kar nič….

Kolk smo nestrpne a ne? Glavo gor pa spet v akcijo 🙂

Sigurno se ti posreči … Prej ali slej… Vmes pa počni stvari, ki te osrečujejo…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Pozdravljena,

jaz sem sicer nova, sem pa v zadnjih dneh malce prečekirala vaše debate. Tudi jaz si močno želim, da bi se mi čez nekaj dni pokazali 2 črtici.
Moj mož je prepričan, da nama je tokrat uspelo, ( kak je samozavesten:) ).

Zdaj pa ne preostane nič drugega kot čakanje.
Kako je to grozno! In če pomislim, da se nekatere trudijo leta, mi kar slabo postane!

Držim pesti za vse nas!

tudi jaz sem nova in obupana. čakam na dve črtici ali pa na M. pa ne duha ne sluha. kaj nardit v takem primeru. brez M. sem že dva meseca.

Tudi mi smo na delu in hvala bogu, da je to prijetno opravilo. Upamo na dve črtici. Če jih čez pribljižno 14 dni ne bo, pa nič hudega. Bomo pa še malo “potrenirali”.

Za tiste čakajoče…naj vam hitro mine.
Za tiste v akciji…pa veliko energije.

svilla

Takih izkušenj jaz še nimam, samo na tvojem mestu, bi si jaz že zdavnaj kupila test! Kaj drugače imaš bolj redno?

Ja ORION, no!!

Upam, da ti punca veš, zakaj nimaš M že dva meseca. A kaj pa pravi G na to?? A test si že naredila??

Upam da si dobro!!

Vse lepo želi PIKICA!!

kupila sem že dva testa, pa ne pokaže dveh črtic. :(( danes sem bila naročena pri G. na UZ. pa je ginekologinja zbolela – vse gre narobe, pa tako si želim dveh črtic. pred devetimi meseci sem nehala jemati tablete. prvi mesec je bila M. po 31 dneh od takrat dalje pa vsak mesec kasneje – zdaj je pa ni od nikoder. KAJ BI LAHKO BILO NAROBE?

Ja res je težko reči zakaj je ni že dva meseca. Kako pa kaj tvoj življenski tempo? – Stresi in podobne reči. Mi nič bolj pametnega ne pride na misel.

Kot pravi PIKICA: obisk G bi mogoče dal odgovor.

svilla

oj, srečka!!

Sej vem!!!:))))))))) Poznam oboje čakanje!!! Ampak mislim, da je tvoje slajše!!!!;))) Sploh če čakaš presenečenje, ko ne veš katerega spola bo.

Sej najbolj se bojim čakanja 2 leti, ko te dohtarji ne šmirglajo kaj dosti. Pa čeprav vejo, da sem že imela težave z zanositvijo. :////

JUHU; veselimo se življenja, zdravja in zdravih mulčkov, katere že kakega imate!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PIKICA

Živjo ORION!

Ne boš verjela – jaz imam tudi tak problem. Zadnjo M sem imela 18.4. – sedaj pa nič! Test (30.dan) negativen, ponovno (37.dan) spet negativen. Ginekologinja je rekla naj delam test vsak teden (halo!). Drugače pa baje iz ginekološkega stališča ni nič narobe, če imaš M vsaj 4xletno! Men se zdi to izredno vprašljivo. Pa še ne vem kaj zdej – ali sem noseča ali bo prišla M, ali naj delam test, ali naj nosim kar naprej s sabo vložke………Polno vprašanj!

udb

OJEEEEEEJ!!!!!!

Sej ne morem verjet, kaj se vam dogaja. Slonček ma prow, k pravi, da čakanje ubija. ://////To, da čakaš M, pa da je celo 2mes. ni, nene, si ne želim.

Ma, za vsakim dežjem posije sonce, tudi če vemo, da bo en dan spet dež…… ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Čimprej neki!!
PIKICA

Ciao!

Ja, tudi pri meni spet nič!!! Sem se že spraševala kje si in predvsem zakaj se ne oglasiš?? Tudi pri meni je prišla M tako zelo čudno kot še nikoli doslej. Pet dni po pikico potem pa…dva dni na ful. Pa je šlo pričakovanje v nič. Prve dni sem bila razvalina, še ob reklamah za Pampers mi je šlo na jok! Ampak kaj hočem bo pa drugič, a ne?! Sem preveč neučakana, saj vem.
Kmalu bodo prišli novi plodni dnevi in gremo k novim podvigom naproti! Verjetno se kaj kmalu slišiva, a ne? Upam, da bova ta mesec bolj delali na sebi in uživali kot pa mislili na dve črtici!! Postajam že vraževerna, kar ni v moji navadi! Ha-ha

PEEEEEPI!!!!!

Sm prow vesela, da si se oglasila. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Sej pravim!! Pustimo se presenetiti, in med akcijo mislimo nase, ne pa na dve črtici.;)) Sej si bomo potem na forumu dajale duška in se psihično podpirale, čustvovale, se veselile, bentile, in vse kar spada zraven.

Pepi, naj ti povem, da mam na žalost sposojen net., tako da nimam dostopa vsak dan. Zato ne boj se, sem zginla, al da mi je ratalo, brez da vam javim. ;)))))))))))))))))))))

Lep dan želim, čaprav je nebo oblačno!!!!

PIKICA

tudi meni se bo počasi zmešalo. najbolj pa me čudi, da sem imela takoj po prenehanju jemanja tablet M. 31 dan, nato pa vedno kasneje. nardila sem že dva testa – kaj še naj nardim kakšnega?

no še ena taka k čakam na eno al drugo zadnja m 1.5. CB pokazu eno črtico pojma nimam kaj je sam pr prejšni nosečnosti se mi je pokazal šele v šestem tednu na vodi….pol pa so bli ciklusi na 35 do 40 dni tko da čakamo eno al drugo….je pa šit tole čakat vsaj men

jaz sem danes ponovno naredila test – pa je samo ena črtica. :)) zadnja m. 07.04.. ali je možno, da vse skupaj zavira psiha?

ORION, lahko da je psiha, lahko pa je tudi cisto normalen pojav. Meni se vsake toliko zgodi, da kak mesec nimam M, potem pa pride naslednji mesec tocno na tisti dan, kot bi prisla, ce bi ena M vmes bila. Bog ve, kaj se dogaja v nas. Je pa po mojem vse ful povezano s psiho, ker se je tudi meni ciklus zacel malo cudno obnasat, ko smo zaceli delat na pikici. Vmes sem enkrat ze cistoi izgubila voljo, potem sem se pa odlocila, da bom poskusila sploh ne mislit na to. Probam ga cim vec zurat, da se mam fajn, da se sprostim. No, danes sem bila pa ravno pri G in sem dobila …. klomifen. Ampak zacnemo z njim sele julija. Bomo videli, ali bo kaj ratalo.

Vso sreco vsem – čakajočim in nosečkam! Pa naj vam meseci hitreje tečejo…

Ja, tudi pri nas se je tretji IVF slabi iztekel. Že 10.dan po transferju je prišla ta prekl… M in me spravla v slabo voljo….

Brina

Punce!
Ne kupujte toliko dragih testov. Če je namreč že tolikokrat pokazal negativno, je najbolje iti kar v laboratorij, dat vodo, počakat 15 min in zanesljiv rezultat je tu! Samoplačniško – 650SIT!!!
Sicer pa držim pesti za vse vas :))) Sej bo :))

New Report

Close