Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami Proglasitev športnika leta

Proglasitev športnika leta

Vabimo Vas na svečano proglasitev Športnice, športnika, športne ekipe gluhih leta 2005, ki bo v soboto, 10. decembra 2005 ob 12.30. uri v konferenčni dvorani Inštituta Republike Slovenije za rehabilitacijo, Linhartova 51, 1000 Ljubljana.

Vljudno vabljeni!

Petra…..ogromno gluhih po vsej Sloveniji imajo internet in bi tudi lahko po spletni strani Zveze gluhih glasovali za naj športnike in to je treba povedati tudi v Ljubljani!!Jaz bi šel na proglasitev športnikov in me tudi močno zanima,ki pa zaradi službenih obveznosti ne morem!!Prosim,da obvestiš o tem ,ker danes se vse dela po računalniško in pa tudi internetno!!

Lep pozdrav

Strinjam se s tvojim razmišljanjem. Napiši pobudo, lahko zberete podpise (kar je še bolje) in pošljete na Športno zvezo gluhih Slovenije.

Žal tudi jaz nisem na tej prireditivi, upajmo, da se bo kdo oglasil.

Športna zveza gluhih Slovenije ter Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije sta nagradila najboljše gluhe športnike v letu 2005.
ŠPORTNICA LETA 2005 je Lojzka Megljič
ŠPORTNIK LETA 2005 je Saša Lukič
NAGRAJENEC LETA 2005 je Miha Zupan
ŠPORTNA EKIPA LETA 2005: košarkarska reprezetanca gluhih Slovenije

Pozdravljena Petra!!

Od novega leta bom verjetno spet član društva v MS in se bom pogovarjal osebno z g.Slatinškom o mojem predlogu!!Gluhe ljudi po vsej Sloveniji ne bom iskal,ker je to nemogoče!!

Lp

New Report

Close