Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami Število članov po društvih

Število članov po društvih

Rad bi naredil anketo po društvih.
Zanima me koliko članov imajo posamezna društva (vsaj približno število), da pošljem primerno število anketnih lističev.
Ali mi lahko člani posameznih društev napišete vsaj približne številke?

Hvala,

B.

Največ članov je v Ljubljani, v manjših krajih je manj članov. Doslej so se za najbolj uspešne ankete pokazale tiste, pri katerih je bil avtor ankete osebno v društvu. Drugače pa velja prej poklicati po telefonu in skleniti dogovor in rok. Treba je vedeti, da je včasih težko reševati anketo, če ni prilagojena gluhim in v tem primeru mora biti nekdo osebno poleg ali tolmač ali avtor ankete sam, da pojasni vprašanje, da bo gluhi anketiranec znal odgovoriti.
V Ljubljani je blizu do 1000 članov skupaj, a to so samo številke na pamet. V manjših društvih pa okoli 150, morda manj, zelo različno od društva do društva in velikosti kraja.
Veliko sreče!

Ja, saj se mi je zdelo. Sicer pa sem anketo predstavil dvema gluhima osebama, ko sem delal izpit na tečaju znakovnega jezika 😉 in je bilo kar jasno.
Sicer pa sem se danes mislil oglasiti v mestnem društvu z anketo, pa bom verjetno počakal in jo raje prinesel enkrat v sredo kar na srečanje.

Pridi v sredo popoldne (okoli 18. ure) v MDGL. Takrat je tam veliko ljudi. V dopoldanskih urah je tam zelo malo ljudi, večinoma so takrat tam le tisti, ki so tam v službi in tisti, ki pridejo po kakšnih opravkih, tako da v tem času ne bo veliko odziva.

Ja, se bom oglasil, vendar naslednjo sredo, ker grem to sredo na predavanje o izpitu za tolmača (na združenju tolmačev).
Naslednjo sredo pa zagotovo pridem (mogoče pripeljem še starše :))

New Report

Close