Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Oddaja Preverjeno

Oddaja Preverjeno

Ne morem si kaj, da ne bi izrazila svojega ogorčenja nad izjavami “uradne” medicine (beri: dr. Kavčiča in dr. Senčarjeve) v oddaji Preverjeno včeraj na POP TV. S kakšno pravico tako pljuvajo po nečem, kar ne poznajo in niti niso hoteli spoznati. Da ne govorim o tem, da niso imeli niti enega konkretnega argumenta proti breastscanu. Tudi samoplačništvo zame ni argument, saj “uradna” medicina tudi krepko služi s samoplačniškimi ambulantami za mamografijo (in drugimi). Je pa to tudi edina možnost, če nočeš čakati 1 leto na pregled in v tem času umreti že od strahu. Stane pa isto kot breastscan oz. nekje še več. Torej nimajo nobene pravice se pritoževati nad tem.
In še to. Meni je dr. Kuhelj sam svetoval še preventivno mamografijo, tako da zelo težko verjamem, da kateri pacientki ne bi svetoval še tega, če se mu je zdelo primerno.
Torej – želela sem povedati, da sem na vaši strani in ne vidim razloga, zakaj “uradna” medicina ne bi mogla delati z roko v roki z vami in vaše rezultate uporabiti vsaj kot dodatno mnenje. Nihče namreč ne trdi, da so le-ti edini zveličavni.
Lp, Junona

Zahvaljujem se Vam za Vaš komentar.

To, kar dela naša uradna medicina v primeru BreastScan je prava katastrofa.Namesto, da bi se pričeli pogovarjati na strokovnem nivoju in narediti korak naprej, se dr. Kaučič in gospa Senčarjeva z menoj raje pogovarjata preko pisem bralcev v različnih časopisih, kar pa ni moja tehnika. Poslal sem že veliko pisem, predlogov, prošenj na Onkološki Institut in ne boste verjeli, v vsem tem času nisem prejel niti enega pismenega odgovora.
Vsega skupaj sem že sit, globoko razočaran nad tistimi, ki bi jih metoda morala najbolj zanimati, zato jih prosim, da če metode ne poznajo in je ne želijo spoznati, naj se tudi ne šopirijo in jo tako ali drugače ocenjujejo. Sam naziv dr. med. pač še ne pomeni, da vse veš, znanje je potrebno stalno posodabljati.
Mi že imamo rezultate, kljub njihovi ignoranci sodelovanja in misim, da jih to v tem trenutku najbolj boli.
Onkološkemu Insitutu in društvu Europa Donna pa želim veliko uspeha pri njihovem stopicanju na mestu.

MO-GY d.o.o.: Ivan Zrimšek, univ. dipl. ing.

New Report

Close