Najdi forum

Ne vem če je to sploh križ, ampak rabim eno mnenje:
Moža že nekaj let, z vmesnimi prekinitvami boli hrbet-križ. Ni nobenega pravila na katerem delu, nekaj dni-noči tam, dva dni pa spet drugje. Res opravlja težja fizična dela, ampak tudi ko jih ne, (na dopustu) ima vse noči neprespane in ga boli. Verjemite da ga prepričujem naj gre k zdravniku, ker mislim da je pri 33 letih to res nenormalno, saj imamo “pokvarjene” skoraj vse noči in vikende, ko bi se mož rad “spočil” na kavču pa tudi ležati ne more. Torej, najbolje je, ko kaj dela oz. se giblje.
Prosim, povejte, je to normalno, se res ne da kako pomagati? Kje je sploh lahko vzrok takih bolečin, poškodba, utrujenost, al imogoče samo nepravilno ležišče? Tudi spal je že na različnih površinah, pa ni kakšne velike razlike.
Joj sem se razpisala, ampak res rabim eno mnenje, da mu ne bom samo jaz “pameti solila”, ko težim naj gre k zdravniku, on pa pravi “ja, kaj mi bo naredil”.

Hvala v naprej za odgovor

Najprej Vas moram potolažiti, da imamo v naših ordinacijah tudi mlajše paciente z dosti hujšimi težavami, kot jih naštevate pri Vašem možu. Kolikor sem uspel razbrati iz Vašega pisma, gre za težave, ki jih je z manualno medicino možno odpraviti, zato Vam svetujem, da Vašega moža čim preje pripeljete v ordinacijo, saj se bodo težave brez zdravljenja le stopnjevale.

Lep pozdrav,

New Report

Close