Najdi forum

Prosim za pomoč…
komaj tipkam
levo roko imam poskodovano od rojstva (poporodna poškodba,diagnoza:paresus pl. brachialis)
Trideset let uporabljam samo desno roko in zdaj ne morem vec. Bolecina je premočna.Pest in zapestje komaj premikam.Verjetno je prevec obremenjena , ali zaradi neravnovesja:nekaj z hrbtenico. Prosim za pomoč.
Splosna zdravnica mi verjame (ze 6 mesecev cutim da je nekaj narobe,3krat sem jo prosila za napotnico)), ampak nič ne naredi.Razen zdravil (olfen) nič ne dobim.Cemi se ta roka odpove..ne vem naj kaj..
lp

Draga Rozi,

Ne vem zakaj vam vaša zdravnica ne da napotnice za pregled pri ortopedu ali nevrologu – po moje gre za dosti težko situacijo, ki bi jo bilo potrebno natančno raziskati, da bi našli ustrezno obliko zdravljenja.
Če ne boste dobili napotnice, probajte obisk samoplačniško ali se oglasite v naši ordinaciji.

Lep pozdrav,

Leva roka
Sorodnica mi je v smrtnem krču nekotrolirano zelo močno stisnila dlan leve roke.Danes je že 15 dni od dogodka.Roka me še zmiraj boli, čutim mravljinčenje v prstih, predvsem v tretjem in četrtem prstu.Po noči se v spanju zbujam od bolečin.Roka me “peče” .
Lepo prosim da mi odgovorite ali je slučajno poškodovan kakšen živec glede taga da bolečina ne popušča ampak se krepi.
Lep pozdrav

Možno je, da je bil živec izpostavljen večji obremenitvi dalj časa in da so težave res zato, kot navajate, vendar bi morale težave s časom pojenjati.
V kolikor bolečine še nekaj časa ne bodo popustile, vam svetujem obisk v naši ordinaciji.

Lep pozdrav,

New Report

Close