Najdi forum

Spostovani,

ze 3 mesece me boli srednji del hrbta – ne kriz in ne vrat, ampak srednji hrbtni predel, kjer se na sprednji strani na tej visini nahaja zelodec in prsi. Nisem opravljala nobenih sportnih ali drugih fizicnih aktivnosti, zato bolecinam ne znam pripisati vzroka. Zaradi vnetja zelodca sem 2x opravila UZ trebusne votline (+ gastroskopijo) in razen “klinicno nepomebne” ciste v levi ledvici, niso nasli nicesar oziroma vse v redu.

Bolecine v srednjem delu hrbta pa ostajajo. Hodim na masazo hrbta 1x/teden, vendar bolecina se ostaja. Najhuje je, kadar sedim. Ko hodim je boljse, kadar lezim je sploh ni, zato ponoci normalno spim. Nikoli do sedaj se nisem imela skoraj nobenih tezav (zelodec so prve zdravstvene tezave, ki jih znam pripisati kornicnemu psihicnemu stresu v zadnjem letu), zato me bolecine v rbtu begajo in bi jih rada resila, ne pa se navadila ziveti z njimi. Fizioterapevtka, kamor hodim na masazo, pravi, da imam neke vozlicke v hrbtnih miscah, uporablja laser in ultrazvok, potem pa rocno masazo. Bolecina ni bolecina kosti (vsaj zdi se mi), ampak bolj misicna (oziroma ne znam definirat) prepognem se normalno, z dlanmi do tal, ob stegnjenih nogah, brez tezav. Vretenca me na pritisk ne bolijo.

Mi lahko v vasem centru kako pomagate ali mi priporocate kaj moram najprej se narediti sama?
Hvala in lep pozdrav,
Anja

Glede na to, da vam bolečina po masažah ne popušča verjetno ne gre samo za težave mišičnega izvora. Če obstoja vsaj majhna skolioza v prsnem delu hrbtenice (kar je zelo pogosto), bi bilo potrebno še korekcijsko zdravljenje.
Bolečine v prsnem delu hrbtenicu so zelo pogost vzrok zdravljenja z manualno medicino, naši rezultati so zelo dobri.

New Report

Close