Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina problem pri spolnih odnosih

problem pri spolnih odnosih

Imam punco s katero sva skupaj ze vec kot leto in pol. Je moja prva in zelo me privlaci, a zatakne se pri spolnih odnosih. Ko jo vidim me vzburja vse na njej, po prvem izlivu, ki je zelo hiter, pa se nikakor ne vec. Tudi ce imava 1 uro presledka in zacnema s predigro, mi nikakor ne uspe. V prvih mesecih sva lahko veckrat dnevno imela spolne odnose dnevno, sedaj pa samo enkrat in to nje vcasih ne zadovolji. Kaj naj naredim?

hvala

Spoštovani!

Slej ko prej se boš moral navaditi, da jo boš zadovoljil prvič. Potrebno bo nekaj vaje, da se boš uspel dlje zadržati. Pri tem pomaga predhodno masturbiranje, med masturbiranjem pa moraš vaditi tudi to, da se naučiš zadržati izliv – za trenutek ali dva prenehaš in nato nadaljuješ. Tudi pri spolnih odnosih ni treba navaliti kot »mutastemu na telefon«. Ustrezna predigra in uporaba še kakšnega drugega dela telesa poleg penisa bo dobrodošla popestritev vzburjanja dekleta. V primeru, da ti še vedno pride pred njo, pa svojo nalogo lahko dokončaš na drug način. Pogostejši izlivi prispevajo k daljšemu času do naslednjega izliva. S tem se je ukvarjal bojda že slani g. Casanova. Počasi verjetno postajaš obremenjen s tvojimi hitrimi izlivi, preslabo vzburjenostjo in nezadovoljitvijo dekleta in ni čudno, da se znova težko vzburiš. Kljub temu, da je pomembn tudi kvantiteta, pa je bistvo kvaliteta. En dober seks (za oba) odtehta 100 napol opravljenih seksov.

Kaj pa o tem misli dekle? Kako prenasa odstop pred vrhom?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Hvala vam za odgovor!

Z dekletom imava zelo dober odnos, si zaupava, veliko govoriva o vsem. Tako, da me nikoli ne obsoja, pritiska name ali kakorkoli drugace. Kaj misli o tem? Pravi, da je mogoce kriv stres, ki sem ga dozivel pred mesecem.

Niko

Spoštovani!

To je pomemben podatek – da se o tem pogovarjata. Mislim, da se bo ta »problem« verjetno z vajino skupno pomočjo sčasoma rešil sam od sebe. Spolnost na žalost ni tako preprosta, ko se nam zdi na prvi pogled. Predvsem pa se moramo zavedati, da je spolnost pravzaprav v vseh porah našega skupnega življenja in da je sam spolni odnos samo potrditev našega sprejemanja drug drugega, pripadnosti, dajanja in prejemanja.

Želim vama obilo skupnega zadovoljstva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljen

Niko, lahko ti nekaj svetujem in mislim da ti kar pomagalo. To kar ti je svetoval dr.Kersnik drzi in ko bos sam to pocni. Ko bos pa z dekletom, pa predno pride do izliva prenehajta, s tem mislim popolno prenehanje. Seveda ne bos dozivel orgazma, vendar saj ga tudi ona ne. Je pa to zelo dobra metoda za vzdrzljivost. Polega tega bos recimo cez deset minut ponovno brez tezav nared za akcijo, vendar moras tudi tokrat ponoviti isto. kaksne 14 takega nacina bi ti moralo pomagati ali pa tudi ne, meni je.
Veliko sreče

samo

New Report

Close