Najdi forum

Izliv

Pozdravljeni!
Sem Peter, star 21 let. Spolnih odnosov do sedaj še nisem imel, zadnje čase pa opažam, da mi pri druženju s punco pride do zelo majhnega izliva sperme. Med tem časom ni nujno da pride do popolne erekcije in sploh ne vem kdaj pride do izliva. To ponavadi začutim šele z občutkom manjše mokrote. Zanima pa me, če bo to pri spolnem odnosu problem in kaj naj naredim, če pri spolnem odnosu pride do predčasnega izliva. Hvala za vaš trud in odgovor. Peter.

Spoštovani

Domnevam, da pri vas ne gre za izliv kot tak, temveč, da ste opazili tekočino, ki se pojavi pred izlivom samim. To je neke vrste zaščitna tekočina za spermije, ki priteče iz prostate, da nevtralizira kislo okolje, ki ga zapusti urin in tako prepreči uničenje spermijev. Pravi izliv sledi šele kasneje ob erekciji in ustreznem draženju. Kljub temu je potrebna ustrezna zaščita pred neželeno nosečnostjo in prenosom spolno prenosljivih okužb in toplo priporočam uporabo kondoma, ki lahko postane del predigre.

Če bo pri spolnem odnosu resnično šlo za prezgodnje izlive, potem se še slišiva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Lep pozdrav še enkrat!
Pisal sem vam že pred nekaj meseci, ko sem spraševal za prezgodnji izliv. Sedaj lahko povem, da pride do izliva že zelo hitro, lahko že samo z draženjem penisa. Tako zadovoljim le sebe in dekle nima od spolnosti nič. Pojavlja pa se mi še rahla bolečina v penisu, ni nujno da med spolnostjo. Imam pa tudi probleme z uriniranjem, saj me včasih rahlo peče, večkrat me tišči in potem ne morem urinirati, pa tudi po končanem uriniranju pride še veliko kapljic. Zanima me če je možno, da imam težave s prostato že pri teh letih, saj sem star 21 let. Zdravnika pa raje nebi obiskal.
Hvala vam za vaš čas in odgovor.

New Report

Close