Najdi forum

dragi fantek…..

….eno leto je danes…..odkar te ni več….ko je trenutek nepazljivosti na eni …trenutek nepazljivosti na drugi strani…predvsem pa usoda, usoda….spremenila življenje vsem nam….

….. pravijo, da čas celi rane, toda žal nikoli ne bo zapolnil praznine, ki je nastala……ko si odšel….spomini…..ki imajo tako preteklost…..ne bodo nikoli zbeledeli….nikoli izginili…

….izkušnja, ki je prišla s trenutkom, ko te ni več bilo…, človeka zaznamuje za vse življenje…..nas je…..

vsako trpljenje, vsaka žalost ima svoj smisel….svoj pomen…. da nekaj novega…..te nekaj nauči….

…solze tečejo…puščamo jim pot…naj tečejo…ti ostajaš z nami , vsak trenutek našega življenja….do takat, ko se znova srečamo……

…bodi srečen…tam kjer si……

Bodi mocna frfra!
Saj ves: Trdi casi minejo,trdni ljudje ostanejo!

…sej sem. kiki…ampak tako je hudo…..

Danes je hudo,tudi jutri bo,ampak manj,vsak dan manj,enkrat pa ne bo bolelo vec,ostal bo le lep spomin na njega,ki je bil s tabo tukaj in ki pazi nate med angelcki.
Tako zelo si zelim,da bi nekaj,ena reka veter lahko odplavil tvojo bolecino,pa zal ne gre in vedi samo,da smo s tabo.

Iščem te v travah, iščem te v morjih,
najdem te v zvezdah, ki sijejo name.
(M.Kačič)

Vsaka žalost potrebuje čas za žalovanje. Žalovanje ima različna obdobja, vzpone in padce, trenutke pomiritve in ponovne nepomirjenosti. Ljuba moja (čeprav vas ne poznam), kar pustite bolečini, naj se izjoka.
Kjerkoli že ste, nocoj sem v mislih z vami.

Nika

Frfra!kako si kaj danes?samo da je vcerajsnji dan mimo,danes pa bo slo morda lazje.

..kiki…bolje je…samo tako prazna sem….

…hvala…od srca….

Res mi je hudo ob tvoji izpovedi, ne morem ti reči primerne besede. Morda le to, da tvoj fantek – del tebe in vas ni umrl v svoji dušici. Telesce odide, se preoblikuje, duša pravijo vedno živi, tvoj angelček, tvoj spomin, tvoja misel. In zagotovo pravijo se enkrat povrne, včasih ko se rodi nov otrok, drugič, ko minejo stoletja. Ne jokaj premočno, kajti pravijo, da dušice trpijo. Morda ti bo pomagalo, da posadiš drevo, ga blagosloviš in se v tem živem bitju spominjaš tvojega fantka. Najdeš zavrženo bitje in ji nameniš izpraznjeno dušo, ne vem, kako naj ti polepšam dan. Lahko me kdaj pokličeš (tel.06-7530-288) in se bova kaj pogovorili. Važno je, da si zapolnimo čas, da najdemo tudi v tako krutih stvareh novo vsebino in nov pomen. ŽIVLJENJE JE REKA, KI TEČE VEDNO NAPREJ. Tako mi je v mladosti zapisal prijatelj, tu smo in plavamo v skupnem toku proti morju večnosti. Jutri je nov dan in novo upanje.

Sem se odlocila,da malo počekiram,kako si.No,torej,kako gre? Upam,da je vsaj malo lazje in da te tvoji bliznji razveseljujejo.
Lep vecer,KiKi

…kiki…hvala za skrb…..
…kaj na ti rečem….gre…vsem nam….;.bi se razgovorila, pa…..spet bom tulila, spet me bo vse tiščalo…….

…saj me bereš, vidiš , da sem dobrovoljček….toda pridejo trenutki..ko bi kar šla..tja gor…toliko mojih je že tam…celo življenje se mi zdi , da le ena velika luža solz pri meni…..dobr, da imam moje dva otroka…..ampak ..ob vsem ..vedno znova me je ena sama panika, da tudi tadva izgubim…

LP..

…Ladeja ..hvala..dej povej mi , s čim se ti ukvarjaš in ali si že psičke spravila v promet… jest bi takoj imela tvojega prinašalca, samo bojim se, da imam premalo časa zanj..

Draga Frfra,
Če ti bo zlati prinašalec olajšal srce in sem prepričana, da bi zanj lepo skrbela, se rade volje kaj dogovoriva. Časa se ne boj imeti premalo, naši psi so lahko tudi sami, samo so neznansko veseli, če se nekdo ukvarja z njimi. Pa tudi tebi bo to veliko pomenilo, kajti ko boš pogledala v te pasje oči ti bo toplo pri srcu. Jaz sem sicer po poklicu pravnik, vendar od oktobra dalje ne bom imela več službe (prej sem delala pri javnih delih). Sem stara več kot 50 let, drugače se ukvarjam tudi z duhovnostjo, bolj amatersko, sem vedeževalka in tudi občutek za delo z ljudmi imam. Drugače kot vidiš, sem Katarina, stanujem na Stari Sušici pri Košani. Ne vem, kaj se je zgodilo tvojemu fantku. Če ti bo hudo, me kar pokliči ali pridite vsi skupaj na obisk. Tu pri nas je zelo lepo, je neka posebna pozitivna energija. Vidim, da se tudi z zelišči dobro spoznaš. Vesela bi bila, če me kaj poklićeš po telefonu, ali na debitel:051-411541. Glede prinašalca se kar pogumno odloči, ti boš naredila dobro delo sebi, nam pa malce olajšala skrbi. Veš, vsake solze se enkrat posušijo in najtežje je tistemu, ki jih toči. A imam občutek, da si ti zelo plemenita duša in da si morava pomagati. Res bom vesela, če se spoznava. Kar pogumno.

Poišči v knjižnici knjigo Pogovori z nebesi, Zdravljenje žalosti .. od istega avtorja. Mogoče ti bo lažje. Meni je pomagalo.

Draga Frfra, prejela sem tvojo elektronsko pošto, rada bi se kaj več pogovorila, pa mi pošta (pošiljanje) nagaja. Pokliči me na gsm ali zvečer na navadno številko. Grem stavit, da se bova lepo razumeli. Lep pozdrav.

O, da bi se še srečala! Bog v Svetem pismu daje upanje v ponovno snidenje v nebesih. Ne snidenje dveh duhov, ampak dveh oseb.

New Report

Close