Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija glavobol in utrujenost

glavobol in utrujenost

Že nekaj časa opažam utrujenost z hudim glavobolom. Začne se zelo različno, lahko že takoj zjutraj in sicer se začne z bolečino v vratu (sprednji del-požiralnik), nato pa se stopnjuje v glavo, oči in zadnji del vratu.

Podobne težave se začnejo tudi po jedi, ko me ne glede na količino zaučite hrane, prične boleti glava, tišče me v prsih in postanem zelo zaspan.

Star sem 28 let in imam precej stresno službo.
Prosim za nasvet.

Spoštovani, ali ste že opravili kontrolo šćitničnih hormonov? Težave s ščitnico so prva možnost, ki mi pride na misel, zlasti ker občutite tudi bolečine v sprednjem delu vratu.

Glavobol ima lahko zelo številne vzroke, enako tudi utrujenost. Ker vseh vaših težav ne znam povezati v celoto, vam svetujem, da vprašanje zastavite še na forumu tukaj: ali tukaj:

Širše o glavobolu:
za preizkus:

Želim vam lep dan in uspešen spopad s težavami!

Veronika

Tudi jaz imam zelo podobne težave. Imam ciklus migren, vsak mesec se mi pojavijo 13. v mesecu. Jemljem različne vitamine in minerale ki mi stanje sicer izboljšujejo vendar se vseeno počutim tako “večno” zaspano. Jaz sem že bila tudi pri tirologu je rekel da ni nič takšnega.

Smejte se in svet se bo smejal z vami METKA

Pozdravljen,
nisem zdravnik, sem pa malo strejša in imam že nekaj življenskih izkušenj.
Morda so te težave res posledice stresa. To bi ugotovil samo na en način, da nekaj časa ne bi delal. Mislim, da si moraš najti kakšne metode sproščanja in to vsak dan. Če zdravniki nič ne najdejo bi morda poizkusil z bioterapijo. Domančičev učenec Duško Praštalo dela v Ljubljani za Bežigradom. Terapije ima tudi v soboto in nedeljo od 10-13. Takrat nimaš službe in se lahko naročiš. Prostor ima pod poslovno stavbo na Dunajski 56 ?, tam, kjer so tekoče stopnice v klet. Malo si preberi na internetu, sigurno ima kakšno domačo stran. Tudi sama sem imela hude glavobole, Duško mi je malo pomagal, ko pa sem zamenjala službo so glavoboli minili.
Veliko sreče
Breda

A bi meni pomagala zamenjava moza

New Report

Close