Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Glavoboli, vročina…

Glavoboli, vročina…

Pisala sem vam že v zvezi s samimi glavoboli. Niti ne vem pod katero temo bi se uvrstila. Namreč nihče od zdravnikov ne ve, kaj je z mano narobe, in mi odkrito povejo (tako nevrolog kot splošni zdravnik), da ne vejo, kam bi me še lahko poslali.
Glavoboli namreč trajajo v takšnem obsegu (vsak dan, 24 ur na dan) že cca. 5 let, ves čas sem zelo utrujena in brez volje zaradi vsega tega. 2 leti pa že traja nekakšna vročina, torej 37˝C ali malo čež, ne glede na letni čas, na dogajanje… Ko se mi je to pričelo dogajati me je zdravnica poslala na infekcijsko kliniko, kjer so bili izvidi normalni.
Ne vem več, kam naj se še obrnem. V teh 5 letih boja z glavoboli, obupujem, potem spet pridem do morebitne rešitve, a kmalu spet pristanem na realnih tleh.
Poleg tega z možem načrtujeva družino in me je malo strah.

Ojla!

Si že preverila področje alergij na hrano?

LP

Nekako sem, iz vsega obupa sem šla tudi na diagnostični pregled, kjer so mi odkrili vse mogoče (tam je tako z vsemi stvarmi – izgleda, kot da si z eno nogo že v grobu), na splošnem testu za alergije v ZD pa ni pokazalo nič.

Pozdravljena
Tudi jaz sem imela vsak dan več vrst glavobolov, nato smo ugotovili, da je šlo za preobčutljivost na hrano, kozmetiko, kemikalije – toksine in kovine(zobni materiali … )

Lep pozdrav, Graciela

Kako so ti pa to ugotovili? Meni je še zobozdravnica rekla, da ne verjame, da bi blo to to, poslala me je slikat zobe, pa pravi, da iz tega skor sigurno ne izhaja. So pa to samo domneve…

Pozdravljena

Obstaja alternativni pregled BICOM – bioresonanca, to je en magnetni aparat, ki vam lahko ugotovi marsikaj, preberite pod forum Alergije, ali tudi naša starejša sporočila za nazaj.

bay

Graciela, pa ti je pomagalo. Te zdaj ne mučijo več glavoboli? Kaj si naredila s plombami, vse zamenjala?
Bom poskušala najti kaj v zvezi z BICOM-om.

Hvala hvala!

New Report

Close