Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija iskušnje z guaifenesinom

iskušnje z guaifenesinom

Kapsule guaifenesin jemljem že četrti mesec.Moram reči, da se mi je stanje, predvsem pa bolečine po celem telesu predvsem precej izboljšalo.Kakšnih posebnih stranskih učinkov , razen na začetku jemanja, ko me je dajala nekakšna vrtoglavica in rahli glavoboli.Opažam, da se mi je zmanjšala zasluzenost, manj izkašljujem sluzi, predvsem zjutrajTo zdravilo guai tanjša sluz in se priporoča za izkašljevanje.Zelo upam da bo zdravilo registrirano kmalu, saj se dr,Popovič zelo trudi za nas vse.Sedaj je treba odšteti 7ooo tolarjev s poštnino, saj pride iz Sevnice.Prej sem imela zelo hude bolečine vsepovsod,na dotik kot nekakšni zadebeljeni boleči mišični vozlički in sem komaj živela.Sedaj pa se je stanje občuteno izboljšalo, lahko rečem vsaj 40 do 50%.To pa je že kar velik uspeh. Lp Nataša

Draga Nataša, hvala za to informacijo! Veseli me, da se vam stanje izboljšuje. Obveščajte nas še naprej o uspešnosti zdravljenja.

Lep dan vam želim in vas lepo pozdravljam!

Veronika

Bravo, Nataša, zelo sem vesela zaradi vas! Interesantno, da nimate nobenih bolečih ciklov? Na kakšnem odmerku ste? Napišite kaj več o vaših izkušnjah, seveda, če vam ni odveč.

Hvala in lep pozdrav!

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Hay, Gordana, kako je s teboj? Ali si se že vrnila?

Napiši kaj, ko boš lahko!

Pozdravljena, draga Veronika!

Ja, sem že nazaj, le da se moram privaditi na stari ritem in se dobro odpočiti. Bilo je zelo naporno, ne vem, če se bi upala še enkrat potovati tako daleč… Pot je zelo naporna, tudi za zdravega človeka, kaj šele za nas.
Ko malo pridem k sebi, napišem kaj več…

Lep pozdravček!

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

New Report

Close