Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija zaradi bolečin k bioenergiji

zaradi bolečin k bioenergiji

Stara sem 43 let. Že 16 let imam težave s sklepi. Težave so se pričele 6 tednov po porodu. Bolečine se selijo iz sklepa v sklep, včasih bolj včasih manj. Tudi otečejo mi, a ne vedno. Vsi revma testi so negativni, prav tako tudi ultrazvok posameznih sklepov. Revmatolog ne najde vzroka.
Tablet proti bolečinam ne morem več jemati.
Odločila sem se, da bi poskusila še z bioenergijo. Sedaj me pa zanima, ali kdo pozna koga, ki se s tem ukvarja oz. ima izkušnje z njimi.
Hvala!

Kontaktiraj internetno stran Zdenka Dumančiča. On je usposobil kar nekaj bioterapevtov. Izkušnje pa so različne. Velja zaupanje in vztrajnost.

Pravilno ime bioterapevta, ki dela v Kranjski Gori je Zdenko Domančič (društvo Lemuria).
Moje izkušnje so dobre, čeprav nisem obiskovala terapij v Kranjski Gori, ampak sem bila večkrat pri njegovem učencu v Mariboru (v Kranjski Gori je daljša čakalna doba). Bolečin imam občutno manj, oz. so obvladljive brez zdravil, imam več energije…..
Vendar pa vsega ne morejo narediti bioterapevti, zdravniki oz. zdravila. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da sem si zelo pomagala (in si še) tudi z spremenjenim načinom življenja, pozitivnim razmišljanjanjem, z obvladovanjem stresa (s spremenjenim načinom reagiranja v stresnih situacijah), s prepoznavanjem potlačenih čustev (jeza, tesnoba, zamere…), z odpuščanjem… O teh stvareh pa sem se največ naučila iz knjige Ozdravimo bolečine hrbta in na delavnici g. Sagmeistra, ki je prevedel to knjigo dr. Sarna.

Upam da sem vam z odgovorom pomagala.

Branka

V Ljubljani dela Domančičev učenec Duško Praštalo. Prostor, v katerem poteka bioterapije je za Bežigradom, Dunajska 56?-pod poslovno stavbo, tam, kjer se Kržičeva ulica stika z Dunajsko. Prostor, kjer poteka bioterapija je v kleti, nasproti tekočih stopnic. Na steni je napis.Terapije so dopoldan ali popoldan. Ena terapija poteka 4 dni med tednom je popoldan ob 14h, v soboto in nedeljo pa ob 10h. Kako je dopoldan ne vem. Pristopnina je 7.000 sit, potem pa zadnji dan daš še v kuverto na mizo toliko, kot se ti zdi primerno. Čakalna doba je morda 1 mesec. Terapije so tudi v soboto in nedeljo. Na mizi ob vratih so listki za naročanje in listki z urnikom terapij do septembra meseca. Razlika je opazna takoj, že po prvi terapiji.

Veliko sreče
Breda

Jaz sem imela zelo dobre izkušnje z Jožetom Ratom. Dela tudi na Rakeku, Ankaranu, Mariboru…

Smejte se in svet se bo smejal z vami METKA

Za nekatere je bioenergija tako nevarna, da psihično zbolijo in ne morejo več ozdraveti. Jaz se ne bi nastavljala temu sevanju.

Lep pozdrav! Tayana

A tako? In kateri so to “nekateri” …. ?
Tayana, prosim, ne piši laži. Pred leti sem bil tudi jaz podobnega mnenja, ko pa sem sam zbolel in mi zdravniki niso mogli pomagati, sem se pa ravno k bioenergiji zatekel po pomoč. In začuda nimam po vseh teh letih nobenih težav. Ravno obratno – izginile so.
Tebi pa priporočam šamanske terapije, da se iznebiš teh psihičnih težav, ki jih imaš pred tem “nevarnim sevanjem”.

LP

New Report

Close