Najdi forum

Vas zanima?

Sicer sem to napisala že kot odgovor na eno drugo temo, pa morda odprem še tu kot novo. V kolikor se smatra, da temu ni potrebe, lahko moderator odstrani.

Kaj mislite o tem, da bi se tisti, kogar zanima knjiga Učbenik življenja, Martin Kojc, srečevali in se pogovarjali o prebranem?

Tako bi se lahko organizirala skupina ljudi, ki bi si izmenjavali izkušnje in tako pomagali drug drugemu k večji kvaliteti življenja.

Pred leti je neka moja kolegica imela tako skupinico pri sebi doma, vsakič smo malo prebrali in delili svoja razmišljanja in izkušnje o tem.
Mislim, da ideja ni slaba, le potrebno bi se bilo dogovoriti, kje bi se dobivali (najprimernejše bi bilo morda na kaki klepetalnici na internetu).

Če je kdo za to, sem pripravljena tudi sama poskrbeti za začetek.
Predlog je npr: na enem izmed programov, npr http.paltalk.com se odpre soba z naslovom Učbenik življenja Kojc ali kaj podobnega in bi se tam dobili ob določenem dnevu ob določeni uri. Npr izbrali bi tak čas, ki bi bil najbolj ustrezen za večino, npr petek ob 18? Sam program se prenese iz interneta brezplačno in ne zavzame veliko prostora. Omogoča pa tudi pogovor, ne samo komunikacije preko brane besede. Srečanje bi trajalo npr eno uro ali dve, po zaključku pa se vsak lahko še pogovarja kolikor hoče.

Prosim vas, povejte, kaj mislite o tem predlogu? Če vas zanima in bi sodelovali, predlagajte, kdaj je za vas najbolj primeren čas. Začnemo lahko že naslednji teden? Srečevali pa bi se kakor bi se dogovorili, 1 x ali 2 ali večkrat na teden.

PS Niti ni potrebno, da imate to knjigo, ker bi npr tisti, ki bi srečanje vodil, bral iz knjige.

Zelo zanimiva ideja! Če ste pripravljeni debato voditi, se vam kot debaterka z veseljem pridružim. Čas ob 18.uri se mi zdi v tem letnem času nekoliko prezgoden, razmislite o malo kasnejšem.
Z željo da bi ideja zaživela, vas lepo pozdravljam!

Veronika

PS: Ali je še kdo zainteresiran?

Pozdravljeni,

Ideja o pogovoru na temo knjige Učbenik življenja se nama zdi vredu,
ker ta knjiga spodbuja mnoga razmišljanja.
Lahko bi se prvič dobili v petek popoldan kot ste predlagali.
Tudi nama bi morda ustrezala kasnejša ura debate.

Lep pozdrav,

Zlatko, Branka

New Report

Close