Najdi forum

Na današnji dan

Na današnji dan, pred dvema letoma, je bilo ustanovljeno slovensko Društvo za fibromialgijo. Danes praznujemo drugi rojstni dan. Vse najboljše, članice in člani Društva!

Rojstnodnevno zabavo bomo imeli v soboto, 17. junija 06, na družabnem srečanju, ki ga letos organiziramo člani društva iz Posavja. Srečali se bomo bomo na idilični lokaciji ob brestaniškem ribniku – vabila s podrobnejšim opisom poti še dobite. Za organizacijo so nam potrebne vnaprejšnje prijave, zato vas lepo prosimo, če se lahko prijavite do (vključno) 7. junija, ko se spet srečamo v živo na predavanju v Ljubljani. Okvirno lahko najavite svojo udeležbo tudi tukaj na forumu, spodaj pod tem prispevkom, ali pa na telefonsko številko 040 – 170 – 676 (Branko).
Ker so imeli organizatorji iz Celja lansko leto nekaj finančnih težav, saj je bilo več prijav kot dejanskih udeležencev (zato je moralo manjkajoče stroške kriti Društvo), vas prosimo, če boste ob prijavi lahko nakazali akontacijo v znesku 1500 SIT. (Najbolj enostavno kar na predavanju v Ljubljani, 7. 6. 06).
Organizatorji se bomo potrudili, da vam (nam) pripravimo veselo srečanje in vam obljubimo, da vam ne bo žal, če se nam pridružite. Za en dan boste “pozabili” na bolečine, neformalno poklepetali s sotrpini, izmenjali izkušnje in se poveselili.
Prijazno vabljeni!

Preživite lep današnji dan, in tudi vse ostale, dokler se spet ne vidimo!
Veronika

New Report

Close