Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija RAČUNALNIŠKA DIAGNOSTIKA – preberite

RAČUNALNIŠKA DIAGNOSTIKA – preberite

Pozdravljeni
Oglašam se po dolgem času .Rada bi vam povedala, da sem izvedela za en pregled v studiu ANK, računalniška diagnostika funkcionalnega stanja organizma, pokaže delovanje vsakega organa posebej. Pokaže toksičnost, za katere bakterije, viroze ali infekcije v vašem primeru gre, najde tiste hujše alergene, če kaj še posebej sumite, prinesete s seboj. Bog ne daj, ne mislim, da imate enako infekcijo kot jaz, ampak mogoče bi vi prav tam izvedeli, katere bakterije imate mogoče vi. V mojem primeru sem prepričana, da mi je našla in postavila pravo diagnozo, ker sem po izvidu raziskovala po internetu, stvar se ujema točno tam, kjer opisuje bolezensko stanje, ta organ me tudi boli. Naj povem tudi to, da jaz iščem vzrok svoje bolehnosti več kot 20 let, po tolikih letih se je že marsikaj razvilo. Jaz osebno nimam več prisotne “pridne” bakterije v črevesju, imunski sistem je porušen, glavni povzročitelj je infekcija s TOXSOPLAZMO GONDII (toksoplazmoza). Nalezeš se od mačke, psa, povsod kjer so njihovi iztrebki. Zdrav človek, ki ima močan imunski sistem, za toksoplazmozo ne more zboleti. Napadeno imam celotno telo do možgan, močno sem toksična, najbolj zanimivo je pa to, da so izvidi uradne medicine pokazali vedno vse v mejah normale, na krvi je bilo vse normalno, vsi organi bp. Na tem pregledu se vidi, da je v krvi težko vidljivo, da gre za infekcijo in da ni čudno, da mi do sedaj niso nič našli na krvi.

Tale pregled je za sedaj še alternativni , stane 25000 sit, ordinacijo najdete v LJ:STUDIO ANK, Linhartova 17, Bežigrad,
tel.01 5661624, http://www.studioank.com

Ob priloženem izvidu dobiš poleg tudi slike o spremembi funkcije organov.

MOJ IZVID – rezultati računalniške diagnostike funkcionalnega stanja organizma (ugotavljanje ravnovesja – homeostaze) :

PREBAVILA: V prebavilih razvoj gastroenteritisa (močno vnetje zaradi alergij), intestinalne disbakterioze na dvanajstniku, tankem in debelem črevu, v prebavilih prisotna bakterija ESCHERICHIA COLI-E.coli, jetra so toksična.
DIHALA: Prisotna alergijska reakcija na citruse, kinin-kokta, coca cola, brezo, tobak, pralne praške, plastiko, cink, konzervanse, aspirin, hišni prah, krom, na čistila, amalgam; sluznica je vneta zaradi infekcije s Toxsoplazmo gondi, spremenbe vidne na preseku grla in levega pljuča
IZLOČALA: Nakazan razvoj hidronefroze zaradi infekcije z UREAPLAZMO UREALITICUM in toksoplazmo gondi.
SRCE: Na ožilju razvoj vaskularne distonije, nizek krvni pritisk.
KRI; VRANICA; LIMFNI VOZLIČKI- bezgavke: Vranica vneta zaradi infekcije s STREPRTOCOCCUS HAEMOLYTICUS, na krvi alergijska reakcija in toxsoplazma gondi, bezgavke vnete zaradi inf. s toxsoplazmo gondi
MOŽGANI: Ob testiranju ugotovimo inf. s toxsoplazmo gondi, na desnem prekatu motena funkcija hipotalamusa in hipofize, izražene pretočne motnje.
HRBTENICA: Na vratnem ožilju vaskularna distonija
SKLEPI: Razvoj kristalov.

Lep dan,
graciela

Spoštovani!

Tudi sama sem bila na takšnem pregledu pred približno štirimi leti, ko sem imela tako hude bolečine po vsem telesu, da nisem vedela več, kam se naj obrnem. Pri tej diagnostiki je pokazalo zelo veliko sprememb in okvar na celotnem telesu, vendar vam moram povedati, da zdravniki takega izvida ne potrjujejo ozroma se z njim ne strinjajo. Takega izvida vam, žal mislim, da nikjer v zdravstvu ne upoštevajo, razen alternative.
Lep pozdrav, Dušanka!

pozdravljeni,
tudi prav, pa naj bo alternativa, križem rok ne bom sedela in čakala, da se zgodi čudež in se uradna medicina premakne čez mogoče 10 let. Zanima me, kakšno je bilo vaše stanje, ali so bile prisotne kakšne okužbe, bakterije, ker sem nekje na interntu brala, da sta 2 zdravnika ugotovila, da bolniki s SKU, FM imajo bakterijo E:coli, katero so med drugimi našli tudi sedaj meni.
Druga stvar, tu mi potrjujejo, da gre za motnjo hipotalamusa-hipofize, kar je tudi zelo verjetno v mojem stanju, saj tudi v tem primeru imaš težave s paničnimi strahovi, vedenjske motnje, depresijo, simptome kot da si v meni …
Kako naj ne verjamem temu izvidu, če je pokazalo resnico, bom pa vsaj vedela, na katera vrata moram potrkati. Moja zdravnica mi je danes že napisala napotnico za nevrologa, infekcijsko kliniko, alergologa; me pa vsaj sedaj ne bo več obravnavala kot psihičnega bolnika z depresijo in psihosomatskimi simptomi, ampak me jemlje bolj resno. Da imam multipli kemični sindrom, sem ugotovila že veliko prej, le da vem, da mi škoduje veliko več stvari, kot je sedaj pokazal tale aparat. Da imam porušeno bakterijsko stanje in zaradi tega vnetje po celem prebavnem traktu, govori moje počutje, ko te lastno telo zastruplja in so jetra toksična. Jaz sama najbolj vem, kaj se z menoj dogaja.
Sumila sem, da gre za nekaj takega, sedaj imam dokaz, pa naj bo za sedaj samo za alternativo, vsaj vem, kaj mi je. V bistvu pa dvomim, da mi lahko pomaga uradna medicina, ker gre tudi za alergije in občutljivost na hrano in druge kemične snovi, najprej je treba telo razstrupiti, nato zdraviti.

lep dan želim
Graciela

Podobno izkušnjo imam tudi jaz: le da sem bila v fitexu, no, osebna zdravnižca mi je vrgla to nazaj, češ da to nima časa brat. Ko pa so me klicali na zzzs na razgovor za podaljšanje bolniške, pa mi je tamkanjšna zdravnica, ki me je obravnala, do potankosti vse prebrala in napisala osebni zdravnici, naj mi da napotnico za infekcijsko kliniko….
lp maya

New Report

Close