Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Mengeš-Domžale-Kamnik

Mengeš-Domžale-Kamnik

Vsem iz tega konca oz. naše skupine sporočam, da bo naše srečanje v sredo, 10.01.2006 ob 17. uri v Tuš centru Mengeš, kavarna Corner, tako kot je bilo že nekajkrat. Istočasno vas obveščam, da bo veljalo do preklica, da se srečujemo vsako DRUGO SREDO v mesecu, enkrat mesečno seveda.
Lepo prosim, če bo katera tole obvestilo prebrala tukaj, naj to napiše, da bom vedela, sicer vas bom itak še telefonično obvestila.
Pozdrav.Marta.

Kam pa spada Kranj?

marta,

vaše obvestilo je pa kot naročeno. pridem jutri v TUŠ.

LP m.

Draga Emina ,
V Kranju je od začetka tudi delovala skupina za samopomč vendar za kratek čas,jaz sem vodila to skupino in bila pripr. tudi naprej voditi toda se je na žalost vse skupaj sesulo.Z nekaterim članom skupine se slišim telefonično , zato ti svetujem ,da se priključiš skupini v M ENGEŠUili LJubljani,
lep pozdravček
Smiljana,Kranj

Maria, v SREDO!!!!!!

Šele zdaj vidim, da sem narobe datum napisala.
Torej, srečanja so enkrat mesečno, vsako drugo sredo v mesecu! Prvo je to sredo, 11.01.2006 (in ne 10.)!
Pozdrav.Marta.

hoj!
ali mi lahko poveste kdaj je srečanje v februarju,ker je 8.februar dela prost in bo zaprto.

pozdravček Tanja

No, pa je že kar takoj problem, hvala, ker si opozorila nanj, Tanja. Bom itak morala takrat vse punce poklicat, pa se bomo odločile za datum in takrat sporočim. Lp.Marta.

Ker je danes občni zbor , katerega upam, da se boste udeležili v čimvečjem številu, bi predlagala, da v marcu našega srečanja ni, za naprej vas bom pa obvestila telefonsko.
Se vidimo!
Lp.Marta.

Marta!
Prosim, če me pokličeš, ali pa mi sporočiš svoj email naslov. Namreč imam eno zanimivo iformacijo!!Lahko pa me pokliče tudi kdo drug z vaše skupine!

Lep preostanek dneva želim!

Bojana!

New Report

Close