Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Oddaja o revmatizmu

Oddaja o revmatizmu

Pozdravljeni!
V sredo, 11.01.06 bo ob 17.35 uri na TVS1 oddaja o revmatizmu “Z VAMI”, ki jo vodi Olga Rems. Oddaja bo potekala v živo, tako, da se bo goste v studiu, ki bodo ne vem kateri revmatologi, lahko o teh boleznih kaj povprašalo. Mogoče bo kaj govora tudi o FM. Dobro bi bilo, če bi nas več poskušalo priti v eter in jim postaviti kakšno vprašanje o naši bolezni in njenih težavah.
Lep pozdrav do naslednjič!

Ja, Dušanka, zelo dober predlog! Ga bomo upoštevali. Prosim tudi druge, da skušate v eter zastaviti kakšno vprašanje v zvezi z našo boleznijo.

Dušanka, hvala za informacijo!

Veronika

Na uredništvo oddaje Z VAMI sem poslala pismo s prošnjo, da bi strokovnjaki revmatologi v okviru teme revmatskih bolezni spregovorili tudi o sindromu fibromialgije.

Kot bolnica pa sem zastavila tudi naslednji vprašanji:
1. Ali so oblikovane enotne SMERNICE ZDRAVLJENJA te bolezni, ki bi morale biti poznane vsem splošnim zdravnikom
2. Ali je že formiran strokovni tim specialistov, ki je (ali naj bi bil) pristojen za CELOSTNO (multidisciplinarno) terapevtsko obravnavo bolnikov s FM, kot nam je bilo razloženo na občnem zboru Društva za fibromialgijo pred enim letom.

Menim, da so to vprašanja, ki zanimajo vse vas, dragi bolniki, in srčno upam, da bomo dobili (kompetentne) strokovne odgovore.
Pokličite v oddajo tudi telefonsko, če bi vas še kaj zanimalo.

Naužijte se sonca v teh prelepih sončnih dneh – in se še beremo!

Pozdravljam vas!
Veronika

New Report

Close