Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija ZDRAVILIŠČE LAŠKO

ZDRAVILIŠČE LAŠKO

POZDRAVLJENI!

Sporočam vam, da nam je Zdravilišče Laško zopet prisluhnilo in priskočilo na pomoč. Za vse člane našega Društva, predvsem pa za tiste, ki živite na tem področju, pripravlja celoleten sklop predavanj vsak prvi torek v mesecu.

Tokrat bo predavanje z naslovom STRES IN KAKO GA ODPRAVIMO izjemoma zaradi praznikov 8.11.2005 ob 11. uri v Zdravilišču Laško.
Po predavanju boste lahko koristili bazen, savno ali fitnes z 20% popustom na člansko izkaznico Društva. Zato prinesite s seboj športno in kopalno obleko.

Ne pozabite na možnost uporabe “Kopalnega vlaka”, ki vozi ob sobotah na relaciji Ljubljana- Laško.

V mesecu februarju (od 5.2 do 19.2. 2006)pa so v Zdravilišču pripravili možnost zdraviliškega zdravljenja po lanskem modelu. Vsi interesenti naj se prijavijo do sredine decembra na društvo ali ga. Evi na gsm: 041 841 875.

Lepo vas pozdravljam,
Predsednica Društva za fibromialgijo
Metka Čeplak

hoj, mene pa samo zanima, ali gre kdo iz Ljubljane na te delavnice v Laško. Rada bi šla, vendar ne morem peljati ali iti z vlakom. Torej, če katera gre in me hoče za sopotnico, se rada pridružim….
Lp Maya

Pozdravljeni!
Do konca tega tedna je še čas, da se prijavite za zdravljenje v zravilišču Laško. Vsi tisti, ki bi želeli iti, pa se še niste prijavili, pokličite Evo na tel.041 841 875.

Lep večer želim vsem in zbudite se spočiti v nov dan!

BOJANA

maya,

včeraj sem se prijavila ge. Evi za zdravljenje v Laškem. Baje greste tudi vi.
Upam da nam bo dobro delo, da si vsaj malo olajšamo bolečine v mišicah in križu.

vse dobro in lep pozdrav Maria

Maria!
Ja, res, komaj čakam,saj že močno močno potrebujem kakršno koli terapijo. No, saj sem bila decembra, en teden sem se crkljala, malo savne, plavanja, pa veliko počitka :). V bistvu po drugi operaciji nisem imela nobenih terapij, saj se je ortoped zanašal na podaljšano bolnišnično zdravljenje v toplicah, od katerega pa itak ni bilo nič, kot veste. No, v septembru, ko sem zopet ležala v bolnici, pa so me pošiljali na magnetno terapijo, elektro pa nisem prenesla, saj me je noga tako bolela, da nisem nilč prenesla.
Na zadnjem pregledu na polikliniki pa mi je drug ortoped ob vprašanju, ali mi lahko pomagajo s terapijami, saj sem komaj hodila, odgovoril: Saj ste jih imela v bolnici. AJA, magnet, samo to? Malo se mi je posmehnil in. Ja, to je to. Zaključil zdravljenje, poslal delat, seveda sem sedaj toliko časa vztrajaja v službi, da sem nogo komaj še vlekla za sabo, potem pa na 2 inekcije dnevno, zopet bolniška, pa gre počasi,tudi do računalnika po nekaj stopnicah nisem mogla. Sedaj sem 10 dni doma in se mi stanje samo še slabša.
Zanimivo: zdravnica iz ZZZS pa je pripisala na odločbo za bolniško: vklučitev v del.razmerje je smiselna, a z omejitvami.Ja, pa niti 4 ure nism zdržala. Me zanima, kako bi ona sprejela za svojega otroka sprejela vzgojiteljico, ki ne sme dvigati, se pripogibati, počepnit pa zaradi bolečin ne more.AHA, gledam jih pa lahko. In sem vključena. 🙂 Nekoč sem se s tako, malo manj hudo bolečo vzgojiteljico srečala. Mislim, groza!!!!Tako pač se ne da delati, zato se raje sebe dobesedno uničujem, dam več kot morem od sebe…..potem pa lepo molče trpim, ker vem, da sem si to sama skuhala.
Mene pa zanima glede Laškega tole.l…ga. Eva, ali Metka, upam, da bosta tole prebrali in komentirali::::5.2. je nedelja. Ali je možno, da začnemo štart v nedeljo, saj je ponavadi prvi dan tudi opregled, naslednje dni pa terapije.
Vmes je še praznik, torej spet en dan…..in: kot sem brala na straneh zdravilišča, moramo savne polovično doplačati. No, vsekakor, ali je ta termin obvezen, ker kot sem informirana, je v zdravilišču poseben program za FM, z že vnaprej določenimi terapijami in je cena za 7 dni 67.ooo,sit, no, nekaj podobnega. Torej sem iz tega razbrala, da se lahko v ta program vljučimo tudi posamezno? No, saj še sama ne vem, če sem prav postavila vprašanja. Če me razumete, ok.
Pa lep pozdrav……Maya

New Report

Close